Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát bez majonézy)
Celý recept
1 dávka
Energie | 4 497 kJ / 1 075 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,86 g |
Tuky | 72,23 g |
– nasycené | 22,31 g |
– nenasycené | 34,88 g |
–– mononenasycené | 27,59 g |
–– polynenasycené | 7,29 g |
––– omega 3 | 1,04 g |
Vláknina | 8,20 g |
Cholesterol | 1,61 g |
Sodík | 852 mg |
Sůl | 1,86 g |
Sacharidy | 42,15 g |
– cukry | 15,40 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec uvařených natvrdo | Vejce slepičí | 420 g |
2 2 menší brambory uvařené | Brambor zimní | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
hrášek (sterilovaný nebo mražený) | Hrášek zelený | |
150 g 150 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
cukr | Cukr bílý | |
trochu trochu nálevu z okurek | Nálev z okurek |