Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zdravý salát z červeného zelí a kadeřávku)

Celý recept

8

Energie4 914 kJ / 1 174 kcal
Bílkoviny9,04 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,04 g
Tuky90,18 g
– nasycené11,75 g
– nenasycené77,73 g
–– mononenasycené65,47 g
–– polynenasycené12,27 g
––– omega 30,68 g
Vláknina19,41 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 805 mg
Sůl1,98 g
Sacharidy71,96 g
– cukry41,33 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/3 hrnečku 1/3 hrnečku (velikost hrnečku 250 ml) olivového oleje Olej olivový 83.3333358168602 ml
3 PL 3 PL jablečného octa Ocet jablečný 45 ml
2 PL 2 PL Dijon hořčice Hořčice plnotučná 30 g
2 PL 2 PL javorového sirupu Sirup javorový 30 ml
1/4 KL 1/4 KL pepře a soli Pepř černý 1.25 g
4 hrnečky 4 hrnečky na malé kousky natrhaného kadeřávku Kapusta kadeřavá čerstvá
2 hrnečky 2 hrnečky jemně nakrájeného červeného zelí Zelí červené čerstvé
2 hrnečky 2 hrnečky nahrubo nastrouhané mrkve Mrkev čerstvá 500 g
1 hrneček 1 hrneček sušených brusinek Brusinky sušené
3/4 hrnečku 3/4 hrnečku slunečnicových nebo dýňových semínek
1/2 hrnečku 1/2 hrnečku zelené cibulky Cibulka jarní čerstvá
1/3 hrnečku 1/3 hrnečku čerstvé petržele Petržel kořenová čerstvá 83.3333358168602 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.