Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vajíčkové karbanátky II.)

Celý recept

Energie2 208 kJ / 528 kcal
Bílkoviny43,40 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky37,80 g
– nasycené9,10 g
– nenasycené17,50 g
–– mononenasycené14,00 g
–– polynenasycené3,50 g
––– omega 30,14 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 497 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy3,50 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
mouka Mouka pšeničná hladká
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
olej (na bešamel) Olej řepkový
sůl Sůl mořská
trochu trochu mletého pepře Pepř černý mletý
1 1 syrové vajíčko Vejce slepičí 70 g
4 4 vajíčka uvařená natvrdo Vejce slepičí 280 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.