Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Buřty / klobásky v leču pečené)

Celý recept

Energie1 062 kJ / 254 kcal
Bílkoviny6,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,40 g
Tuky5,79 g
– nasycené0,53 g
– nenasycené4,67 g
–– mononenasycené3,15 g
–– polynenasycené1,52 g
––– omega 30,30 g
Vláknina15,76 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 215 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy39,30 g
– cukry23,68 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 - 8 6 - 8 špekáčků nebo menších klobásek, dle velikosti Špekáček
5 5 větších bílých paprik (nebo v kombinaci s barevnou) Paprika bílá čerstvá
5 5 větších masitých rajčat Rajče červené čerstvé 300 g
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky, nejlépe maďarské
2 stroužky 2 stroužky drceného česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce hořčice plnotučné - není nutná Hořčice plnotučná 15 g
chilli paprička - není nutná Chilli paprička čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.