Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hokkaido "halušky"/nočky s brynzou)

Celý recept

3 porce

Energie5 014 kJ / 1 198 kcal
Bílkoviny64,83 g
– z toho živočišné bílkoviny50,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,82 g
Tuky60,50 g
– nasycené33,84 g
– nenasycené21,87 g
–– mononenasycené17,73 g
–– polynenasycené4,14 g
––– omega 31,09 g
Vláknina14,93 g
Cholesterol 361 mg
Sodík 1,89 g
Sůl4,88 g
Sacharidy92,46 g
– cukry17,72 g
––– laktóza3,33 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350-400 g 350-400 g dýně Hokkaido Dýně Hokkaidó čerstvá 375 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
2 lžíce 2 lžíce dětské krupičky Krupice pšeničná jemná 30 g
5-7 lžic 5-7 lžic hladké mouky (podle potřeby) Mouka pšeničná hladká 60 g
sůl Sůl mořská
200 g 200 g brynzy (podle chuti) Brynza 200 g
slanina (podle chuti) Špek
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.