Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový guláš IV)

Celý recept

Energie3 395 kJ / 811 kcal
Bílkoviny130,94 g
– z toho živočišné bílkoviny128,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,94 g
Tuky21,90 g
– nasycené6,19 g
– nenasycené10,69 g
–– mononenasycené8,44 g
–– polynenasycené2,24 g
––– omega 30,16 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 334 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy19,90 g
– cukry12,60 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 600 g 600 g vepřového masa Vepřová kýta 600 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
asi 300 ml 300 ml vývaru nebo bujon Vývar hovězí 300 ml
paprika Paprika bílá čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.