Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kroupová polévka s uzeným masem a zeleninou)

Celý recept

2

Energie4 132 kJ / 988 kcal
Bílkoviny17,64 g
– z toho živočišné bílkoviny1,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,51 g
Tuky36,20 g
– nasycené22,17 g
– nenasycené13,50 g
–– mononenasycené10,27 g
–– polynenasycené3,23 g
––– omega 30,36 g
Vláknina17,07 g
Cholesterol 104 mg
Sodík 121 mg
Sůl0,24 g
Sacharidy139,27 g
– cukry10,05 g
––– laktóza1,40 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrst 1 hrst bílých fazolí Fazole bílé
50 g 50 g uzeného
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
50 g 50 g celeru Celer bulva čerstvá 50 g
50 g 50 g pórku Pórek čerstvý 50 g
25 g 25 g másla Máslo kravské 25 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
250 ml 250 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 250 ml
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 1 brambora Brambor zimní 50 g
150 g 150 g krup Kroupy ječné 150 g
40 ml 40 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 40 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.