Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohová buchta s čokoládou a kandovaným ovocem)

Celý recept

Energie12 879 kJ / 3 078 kcal
Bílkoviny57,60 g
– z toho živočišné bílkoviny51,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,40 g
Tuky209,82 g
– nasycené121,26 g
– nenasycené76,51 g
–– mononenasycené67,50 g
–– polynenasycené9,01 g
––– omega 30,70 g
Vláknina5,40 g
Cholesterol 1,27 g
Sodík 586 mg
Sůl1,94 g
Sacharidy237,18 g
– cukry208,28 g
––– laktóza18,28 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g měkkého tvarohu, použil jsem v alobalu
3 3 větší vejce Vejce slepičí 210 g
150 g 150 g cukru krupice (lze ubrat, pokud bude sladší poleva) Cukr bílý 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
citronová kůra z půlky půlky citronu Citronová kúra čerstvá
180 g 180 g rozpuštěného másla nebo máslové Hery Máslo kravské 180 g
180-200 g 180-200 g polohrubé mouky, dle šťavnatosti tvarohu Tvaroh polotučný 190 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
100 g 100 g čokolády (použitá 50 %) Čokoláda mléčná 30% 100 g
100 g 100 g kandovaného ovoce Citron kandovaný 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.