Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí maso na pepři)

Celý recept

Energie5 093 kJ / 1 217 kcal
Bílkoviny137,30 g
– z toho živočišné bílkoviny135,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,30 g
Tuky67,60 g
– nasycené32,36 g
– nenasycené33,78 g
–– mononenasycené27,28 g
–– polynenasycené6,50 g
––– omega 30,14 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 336 mg
Sodík 283 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy14,60 g
– cukry1,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
60 dkg 60 dkg zadního hovězího masa Hovězí kýta 600 g
sůl Sůl mořská
6 dkg 6 dkg sádla Sádlo vepřové 60 g
1 1 cibule¨
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
vývar Vývar hovězí
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.