Nutriční hodnoty (Tagliatelle boscaiola)
Celý recept
6
Energie | 11 292 kJ / 2 699 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 86,71 g |
Tuky | 10,06 g |
– nasycené | 3,00 g |
– nenasycené | 3,47 g |
–– mononenasycené | 1,19 g |
–– polynenasycené | 2,27 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 57,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,25 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 545,63 g |
– cukry | 59,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
- 600 g 600 g těstovin Tagliatelle | Tagliatelle pšeničné | 600 g |
- 0,5 kg - 0,5 kg čerstvých žampionů (v nouzi lze použít i z konzervy) | Žampion čerstvý | |
- 1 1 najemno nakrájená cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
- 2 2 na tenké plátky nakrájené stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
- cca 800 g 800 g krájených konzervovaných rajčat i s nálevem (výborné dělá např. Valfrutta) | Rajče červené sterilované | 800 g |
- 0,5 hrnku - 0,5 hrnku nakrájené čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
oregáno (v nouzi opět můžeme použít sušené) | Oregano sušené | |
- olivový olej | Olej olivový | |
- sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
(lístky na dozdobení např. bazalka nebo petrželka) | Bazalka čerstvá |