Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tagliatelle boscaiola)

Celý recept

6

Energie11 292 kJ / 2 699 kcal
Bílkoviny86,71 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny86,71 g
Tuky10,06 g
– nasycené3,00 g
– nenasycené3,47 g
–– mononenasycené1,19 g
–– polynenasycené2,27 g
––– omega 30,60 g
Vláknina57,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,25 g
Sůl8,00 g
Sacharidy545,63 g
– cukry59,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
- 600 g 600 g těstovin Tagliatelle Tagliatelle pšeničné 600 g
- 0,5 kg - 0,5 kg čerstvých žampionů (v nouzi lze použít i z konzervy) Žampion čerstvý
- 1 1 najemno nakrájená cibule Cibule čerstvá 70 g
- 2 2 na tenké plátky nakrájené stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
- cca 800 g 800 g krájených konzervovaných rajčat i s nálevem (výborné dělá např. Valfrutta) Rajče červené sterilované 800 g
- 0,5 hrnku - 0,5 hrnku nakrájené čerstvé petrželky Petržel nať čerstvá
bazalka Bazalka čerstvá
oregáno (v nouzi opět můžeme použít sušené) Oregano sušené
- olivový olej Olej olivový
- sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
(lístky na dozdobení např. bazalka nebo petrželka) Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.