Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč č.4)

Celý recept

Energie8 317 kJ / 1 988 kcal
Bílkoviny36,58 g
– z toho živočišné bílkoviny23,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,50 g
Tuky85,64 g
– nasycené38,71 g
– nenasycené43,56 g
–– mononenasycené16,99 g
–– polynenasycené26,57 g
––– omega 30,19 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 281 mg
Sodík 314 mg
Sůl0,64 g
Sacharidy257,70 g
– cukry176,17 g
––– laktóza8,50 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g listového těsta Listové těsto 250 g
500 g 500 g oloupaných a vykrájených jablek Jablko čerstvé 500 g
citrónová šťáva Šťáva z citrónu
50 g 50 g rozinek Rozinky 50 g
2 lžíce 2 lžíce skořicového cukru Cukr skořicový 30 g
100 g 100 g měkkého netučného tvarohu Tvaroh polotučný 100 g
1 dl 1 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.