Nutriční hodnoty (Pikantní kapr)
Celý recept
1
Energie | 338 kJ / 81 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,77 g |
Tuky | 0,28 g |
– nasycené | 0,08 g |
– nenasycené | 0,12 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,11 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,82 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,55 g |
– cukry | 5,66 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 porce 5 porce kapra | Kapr | |
40 g 40 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 40 g |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
1 1 větší kyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
1 1 feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sladká mletá paprika | Paprika červená sušená |