Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí dušené na víně a tymiánu)

Celý recept

Energie4 667 kJ / 1 115 kcal
Bílkoviny114,90 g
– z toho živočišné bílkoviny113,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,65 g
Tuky48,70 g
– nasycené23,44 g
– nenasycené24,07 g
–– mononenasycené20,72 g
–– polynenasycené3,35 g
––– omega 30,11 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 1,04 g
Sůl2,50 g
Sacharidy14,85 g
– cukry1,50 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hovězího masa Hovězí kýta 500 g
250 ml 250 ml červeného suchého vína Víno červené suché 250 ml
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
5-6 větviček 5-6 větviček čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
1 1 červená kapie Paprika červená čerstvá
l l střední cibule Cibule čerstvá
1 lžíce 1 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
l lžíce lžíce másla Máslo kravské
kostka kostka hovězího bujonu (nemusí být) Bujón hovězí
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.