Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí plec pečená)

Celý recept

5 porcí

Energie11 254 kJ / 2 690 kcal
Bílkoviny211,62 g
– z toho živočišné bílkoviny182,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,21 g
Tuky113,96 g
– nasycené43,02 g
– nenasycené56,07 g
–– mononenasycené46,65 g
–– polynenasycené9,42 g
––– omega 30,53 g
Vláknina27,65 g
Cholesterol 1,09 g
Sodík 2,72 g
Sůl6,38 g
Sacharidy196,82 g
– cukry23,45 g
––– laktóza4,90 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g hovězí plece loupané Vepřová plec 800 g
40 g 40 g slaniny Špek 40 g
1 1 velká žlutá cibule Cibule čerstvá 70 g
10 stroužků 10 stroužků česneku Česnek čerstvý 70 g
sádlo Sádlo vepřové
provensálské koření Provensálské koření
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
30 g 30 g slaniny Špek 30 g
1 1 malá žlutá cibule Cibule čerstvá 70 g
3 3 rohlíky Rohlík pšeničný bílý 129 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
6 lžic 6 lžic hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 90 g
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.