Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koláč Rychlík (i pro diabetiky) se švestkami)

Celý recept

Energie16 456 kJ / 3 933 kcal
Bílkoviny158,95 g
– z toho živočišné bílkoviny105,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,75 g
Tuky161,00 g
– nasycené39,84 g
– nenasycené101,30 g
–– mononenasycené72,70 g
–– polynenasycené28,60 g
––– omega 35,80 g
Vláknina45,00 g
Cholesterol 1,41 g
Sodík 880 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy421,60 g
– cukry156,60 g
––– laktóza26,60 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 200 g
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
50 g 50 g pohankové mouky Mouka pohanková 50 g
200 ml 200 ml acidofilního mléka Mléko kravské acidofilní 3% tuku 200 g
30 g 30 g dia cukru na pečení Xylitol 30 g
5 lžic 5 lžic oleje Olej řepkový 55 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 sáček 1 sáček Kynuté těsto Express dr. Oetkera
500 g 500 g tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
50 g 50 g rozpuštěného tuku (Hera) Margarín 50 g
40 g 40 g fruktózy Fruktóza 40 g
1 1 pudinkový prášek (banánový, vanilkový) Puding v prášku
1/2 kg 1/2 kg švestek (nebo jiné ovoce) Švestky čerstvé 500 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.