Nutriční hodnoty (Pochválená játra)
Celý recept
5 porcí
Energie | 3 512 kJ / 840 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,17 g |
Tuky | 28,62 g |
– nasycené | 7,89 g |
– nenasycené | 14,13 g |
–– mononenasycené | 10,03 g |
–– polynenasycené | 4,11 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 12,36 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 1,15 g |
Sůl | 2,85 g |
Sacharidy | 52,80 g |
– cukry | 18,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 palice 1/2 palice středně velkého česneku | Česnek čerstvý | 45 g |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
3 lžíce 3 lžíce kečupu | Kečup sladký | 45 ml |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
olej | Olej řepkový | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
hovězí bujón | Bujón hovězí | |
2 2 bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1 1 feferonka (sušená) | Chilli paprička čerstvá | |
kmín | Kmín |