Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelí)

Celý recept

Energie16 957 kJ / 4 053 kcal
Bílkoviny203,59 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny203,59 g
Tuky25,99 g
– nasycené7,86 g
– nenasycené15,06 g
–– mononenasycené2,73 g
–– polynenasycené12,33 g
––– omega 30,00 g
Vláknina361,68 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 122,03 g
Sůl300,00 g
Sacharidy584,52 g
– cukry289,68 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
12 kg 12 kg zelí bílé hlávkové Zelí bílé čerstvé 12000 g
12 ks 12 ks cibule raději větší Cibule čerstvá 828 g
1 balíček 1 balíček kmín celý Kmín
30 dkg 30 dkg sůl Sůl mořská 300 g
2 2 kávové lžičky pyrosulfit (viz Postup) E224 - Disiřičitan draselný
3,5 litru 3,5 litru vody Voda 3500 ml
1,5 litru 1,5 litru octa Ocet lihový 1500 ml
60 tablet 60 tablet sacharin E954 - Sacharin a jeho soli
2 balíčky 2 balíčky Deko na zeleninu Mrkev čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.