Nutriční hodnoty (Zelí)
Celý recept
Energie | 16 957 kJ / 4 053 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 203,59 g |
Tuky | 25,99 g |
– nasycené | 7,86 g |
– nenasycené | 15,06 g |
–– mononenasycené | 2,73 g |
–– polynenasycené | 12,33 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 361,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 122,03 g |
Sůl | 300,00 g |
Sacharidy | 584,52 g |
– cukry | 289,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
12 kg 12 kg zelí bílé hlávkové | Zelí bílé čerstvé | 12000 g |
12 ks 12 ks cibule raději větší | Cibule čerstvá | 828 g |
1 balíček 1 balíček kmín celý | Kmín | |
30 dkg 30 dkg sůl | Sůl mořská | 300 g |
2 2 kávové lžičky pyrosulfit (viz Postup) | E224 - Disiřičitan draselný | |
3,5 litru 3,5 litru vody | Voda | 3500 ml |
1,5 litru 1,5 litru octa | Ocet lihový | 1500 ml |
60 tablet 60 tablet sacharin | E954 - Sacharin a jeho soli | |
2 balíčky 2 balíčky Deko na zeleninu | Mrkev čerstvá |