Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vdolky)

Celý recept

16 kusů

Energie16 737 kJ / 4 000 kcal
Bílkoviny89,66 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,80 g
Tuky229,29 g
– nasycené21,95 g
– nenasycené192,31 g
–– mononenasycené133,73 g
–– polynenasycené58,58 g
––– omega 316,98 g
Vláknina18,36 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 312 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy385,33 g
– cukry43,09 g
––– laktóza12,25 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 kostka 1 kostka droždí (42 g) Droždí pekařské lisované 42 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
mák Mák modrý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.