Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ředkvičková krémová polévka)

Celý recept

Energie1 469 kJ / 351 kcal
Bílkoviny17,70 g
– z toho živočišné bílkoviny12,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,90 g
Tuky12,84 g
– nasycené8,18 g
– nenasycené3,95 g
–– mononenasycené3,46 g
–– polynenasycené0,49 g
––– omega 30,11 g
Vláknina10,66 g
Cholesterol 42 mg
Sodík 253 mg
Sůl0,58 g
Sacharidy36,44 g
– cukry17,74 g
––– laktóza8,70 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 - 4 svazky 3 - 4 svazky ředkviček Ředkvička čerstvá 385 g
olej Olej řepkový
tavený sýr Sýr tavený
cibule Cibule čerstvá
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
trochu trochu kopru Kopr nať čerstvý
1 -2 lžíce 1 -2 lžíce celozrnné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 18 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
2 2 bílky Vaječný bílek 66 g
100 ml 100 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml
bujón Bujón hovězí
bylinky na ozdobení - pažitka, bazalka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.