Nutriční hodnoty (Ředkvičková krémová polévka)
Celý recept
Energie | 1 469 kJ / 351 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,90 g |
Tuky | 12,84 g |
– nasycené | 8,18 g |
– nenasycené | 3,95 g |
–– mononenasycené | 3,46 g |
–– polynenasycené | 0,49 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 10,66 g |
Cholesterol | 42 mg |
Sodík | 253 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 36,44 g |
– cukry | 17,74 g |
––– laktóza | 8,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 - 4 svazky 3 - 4 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 385 g |
olej | Olej řepkový | |
tavený sýr | Sýr tavený | |
cibule | Cibule čerstvá | |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
trochu trochu kopru | Kopr nať čerstvý | |
1 -2 lžíce 1 -2 lžíce celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 18 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
2 2 bílky | Vaječný bílek | 66 g |
100 ml 100 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
bujón | Bujón hovězí | |
bylinky na ozdobení - pažitka, bazalka | Petržel nať čerstvá |