Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákové lečo)

Celý recept

Energie4 128 kJ / 987 kcal
Bílkoviny10,24 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,74 g
Tuky85,06 g
– nasycené41,25 g
– nenasycené42,54 g
–– mononenasycené36,14 g
–– polynenasycené6,40 g
––– omega 30,10 g
Vláknina15,84 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,64 g
Sůl4,00 g
Sacharidy40,60 g
– cukry23,04 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší květák Květák čerstvý
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
3 3 papriky Paprika bílá čerstvá
6 6 rajčat Rajče červené čerstvé 360 g
sůl Sůl mořská
pepř černý Pepř černý
tymián Tymián sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.