Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Makové řezy)

Celý recept

Energie9 307 kJ / 2 224 kcal
Bílkoviny57,54 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,50 g
Tuky65,28 g
– nasycené9,12 g
– nenasycené41,90 g
–– mononenasycené15,48 g
–– polynenasycené26,42 g
––– omega 30,36 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 442 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy339,70 g
– cukry204,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vařených brambor Brambor zimní 300 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
100 g 100 g mletého máku Mák modrý mletý 100 g
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
citrónová kůra Citronová kúra čerstvá
80 g 80 g krupice Krupice pšeničná hrubá 80 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
meruňkový džem Džem meruňkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.