Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Můj boršč v PH)

Celý recept

Energie4 006 kJ / 957 kcal
Bílkoviny106,69 g
– z toho živočišné bílkoviny89,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,14 g
Tuky20,45 g
– nasycené4,98 g
– nenasycené10,18 g
–– mononenasycené8,40 g
–– polynenasycené1,78 g
––– omega 30,10 g
Vláknina26,39 g
Cholesterol 293 mg
Sodík 451 mg
Sůl0,55 g
Sacharidy75,80 g
– cukry31,62 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 - 500 g 400 - 500 g vepřové plecko Vepřová plec 450 g
500 g 500 g hlávková kapusta - zelí Kapusta hlávková čerstvá 500 g
2 - 3 ks 2 - 3 ks červená repa Červená řepa čerstvá
2 ks 2 ks brambory Brambor zimní 100 g
1 1 mrkve Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
celer kousek kousek Celer bulva čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 ks 2 ks bobkového listu Bobkový list sušený
černé koření Pepř černý
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
200 ml 200 ml rajčatové šťávy Šťáva z rajčete 200 ml
mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká
voda Voda
kostka kostka masoxu Bujón hovězí
zakysaná smetana na servírování Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.