Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kávové řezy III)

Celý recept

Energie18 605 kJ / 4 447 kcal
Bílkoviny60,31 g
– z toho živočišné bílkoviny45,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,16 g
Tuky244,42 g
– nasycené141,98 g
– nenasycené88,29 g
–– mononenasycené79,15 g
–– polynenasycené9,14 g
––– omega 30,89 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 1,93 g
Sodík 507 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy499,00 g
– cukry355,00 g
––– laktóza2,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
20 dkg 20 dkg cukru Cukr bílý 200 g
15 dkg 15 dkg hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 150 g
citronová šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
25 dkg 25 dkg másla (tuku) Máslo kravské 250 g
1 1 vanilkový puding uvařený bez cukru Puding v prášku 40 g
15 dkg 15 dkg moučkového cukru Cukr bílý 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.