Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Boršč s kuřecím masem)

Celý recept

Energie1 131 kJ / 270 kcal
Bílkoviny12,64 g
– z toho živočišné bílkoviny9,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,64 g
Tuky15,71 g
– nasycené7,19 g
– nenasycené8,44 g
–– mononenasycené2,13 g
–– polynenasycené6,31 g
––– omega 30,01 g
Vláknina11,89 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,37 g
Sacharidy14,81 g
– cukry8,56 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí řízky Kuře prso
100 g 100 g kuřecího salámu v celku Měkký salám 100 g
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
olej Olej řepkový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 červená řepa syrová Červená řepa čerstvá
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
kuřecí vývar Vývar kuřecí
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/4 1/4 hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé
brambory Brambor zimní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.