Nutriční hodnoty (Boršč s kuřecím masem)
Celý recept
Energie | 1 131 kJ / 270 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,64 g |
Tuky | 15,71 g |
– nasycené | 7,19 g |
– nenasycené | 8,44 g |
–– mononenasycené | 2,13 g |
–– polynenasycené | 6,31 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 11,89 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,37 g |
Sacharidy | 14,81 g |
– cukry | 8,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí řízky | Kuře prso | |
100 g 100 g kuřecího salámu v celku | Měkký salám | 100 g |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
olej | Olej řepkový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 červená řepa syrová | Červená řepa čerstvá | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
kuřecí vývar | Vývar kuřecí | |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/4 1/4 hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | |
brambory | Brambor zimní |