Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené,plněné papriky na bazalce s oreganem)

Celý recept

3

Energie4 998 kJ / 1 195 kcal
Bílkoviny133,81 g
– z toho živočišné bílkoviny122,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,81 g
Tuky39,51 g
– nasycené14,77 g
– nenasycené18,20 g
–– mononenasycené15,11 g
–– polynenasycené3,09 g
––– omega 30,15 g
Vláknina20,72 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 1,30 g
Sůl3,00 g
Sacharidy67,90 g
– cukry47,37 g
––– laktóza6,50 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 velké červené papriky Paprika červená čerstvá 450 g
500 g 500 g mletého vepřového masa Vepřová plec 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g strouhaného Eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
1 1 rajčatový protlak větší Protlak rajčatový
1 lžíce 1 lžíce bazalky Bazalka čerstvá 15 g
1 lžička 1 lžička oregana Oregano sušené 5 g
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
4 4 bobkový list Bobkový list sušený
špetka špetka tymiánu Tymián sušený
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
cukr dle chuti Cukr bílý
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.