Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Guláš v alobalu)

Celý recept

Energie3 090 kJ / 739 kcal
Bílkoviny104,44 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,94 g
Tuky21,85 g
– nasycené5,38 g
– nenasycené10,97 g
–– mononenasycené9,36 g
–– polynenasycené1,61 g
––– omega 30,10 g
Vláknina13,92 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 272 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy28,00 g
– cukry14,96 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového plecka Vepřová plec 500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
majoránka Majoránka sušená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín
olej Olej řepkový
alobal

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.