Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Marie Svarcova Marie Svarcova
recept: Škvarkovník

12. 4. 2024 16:06

:-)<3:yes::yes: skvělý chléb , pro mne NEJ :-K

RubyRom RubyRom

12. 4. 2024 15:50

zuzi777a: To ano, dají se dělat v různých variantách. Tady v těch je moc dobrá ta omáčka . Má to šmak! :-K. Děkuji :-K

Zapečené brambory jsou super. Dá se do nich schovat spousta dobrot.:-*

Bianco

12. 4. 2024 10:46

Nechápu některé negativní komentáře. Dnes jsem recept vyzkoušela a vypadají i chutnají výborně. Doporučuji dělat koblížky menší. Když jsou velké, tak se placky těsta při pečení rozdělují, super je 5 minut před koncem pečení potřít máslem a po vyndání z trouby potřít znovu. Máslem na potření nešetřete. Koblížky jsou výborné!

Pro toho, kdo nemusí zapékat maso a salám, výborný, chutný, jednoduchý recept. Jen druhou polovinu cibulky dát skutečně nakonec.

To si dovedu představit ke grilovačce jako předkrm! :-*

Marie Svarcova: vďaka, kto má rád chuť zeleru, určite si pochutná. Ja som si včera robila aj šalát so stonkovým zelerom...

:-)<3:yes::yes: Recept i foto se mi líbí :-K

mika59: To je vlastně dobrá otázka, takto jsme ji doma začali říkat, protože na jaře často vaříme zeleninové polévky a tato je naše nejoblíbenější :-)

:-)<3:yes::yes: Recept se mi líbí a poléka je určitě moc dobrá , na zahuštění bych dala také spíš bramboru než mouku ale jistě bych si na té tvé pochutnala. :-K

Iba poznámka - cestíčko na krupicové noky nechať odstáť, aby krupica nabobtnala, potom noky - halušky sú ľahké ako obláčik.

Bayta: Moc děkuji :-K