Nejnovější recepty
Nové komentáře
„Nejlepší klasické rizoto zrovna včera…“ Srbské rizoto z vepřové plece
„O víkendu jsem pekla a je opravdu výborný“ Nadýchaný jogurtový mazanec
„Nejsem příznivcem buřtů, ale na pivu mi…“ Pikantní buřty na pivu a Moravance
Top kuchaři
Poslední diskuze
„Hezke odpoledne, u nas zbytky, jak polevka tak i spagetti a nejaky salat. …“ hazel, před 15 hodinami
„Hezký den dnes nudličková polévka a uzená krkovička s bram.kaší a…“ Simona Skolakova, před 18 hodinami
„tara23: Věrko, nenechej! Můj muž taky květákový mozeček nechce, ale když…“ MarcelaPa, před 19 hodinami
V jaké formě používáte medvědí česnek
-
Jen čerstvý
-
Pesto
-
Sušený
Hlasovalo 165 návštěvníků