Řízek z tlačenky
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 422 kJ / 340 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,68 g |
Tuky | 7,86 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 117 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 49,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 2. 2016 16:54
Je to zkažený kus tlačenky.100 krát lepší s cibulí, octem ,pepřem a dobrým chlebem.Dělal jsem to dnes a již nikdy více.
21. 9. 2015 00:29
Jindřich Vraník:
No, když dobře obalíte (viz mé fotto) tak si ani neprskne
A co se chuti týká, máte recht... Nakonec, co lze očekávat od obalovaného, kořeněného, uvařeného masa, že?
Ale jíst se to dá... Budu muset zopakovat
No, když dobře obalíte (viz mé fotto) tak si ani neprskne
A co se chuti týká, máte recht... Nakonec, co lze očekávat od obalovaného, kořeněného, uvařeného masa, že?
Ale jíst se to dá... Budu muset zopakovat
20. 9. 2015 15:29
Dělal jsem to poprvé a již nikdy více.Za 1;nikdo,ani HRUŠKA nenapsal,že,i když je tlačenka velice libová a obalí se v trojobalu 2X,prská při smažení jako starý ježek+zapráskaný sporák,,,, a za 2;již to nemusím.Nějak zvláštní chuť nebyla.
Opravdový řízek je řízek
Opravdový řízek je řízek
27. 12. 2014 17:25
Tak já to dělala,když jsem viděla u HRUŠKY a už nikdy více
30. 10. 2014 19:35
Prave jsem to dojedl z tmavé a nevidim duvod proc by to nemělo jít.
27. 2. 2014 10:43
Já si prohlédla všechny 3 recepty na tlačenku, tady mě zaujalo v surovinách, že to nejde z tmavé tlačenky. Nevíte někdo, proč by to nešlo? Já mám totiž v ledničce parádní tmavou tlačenku, je krásně libová, proto by mě zajímalo, proč by se to nedalo?
27. 2. 2014 10:42
No, když to nevyzkoušíte a neochutnáte, tak i nadále budete za pouhé "akademiky"
12. 2. 2010 19:02
Janka, je to rovnaký recept, akurát tu je pripísané, že to podávame so zemiakmi.
12. 2. 2010 18:28
Už u obalované tlačenky (podobný recept), jsem si říkala, jaké to též bude. No, když to nezkusím, asi se to nedozvím
12. 2. 2010 16:11
piskaavítej, tlačenku milujeme, ale obalovanou jsem ji ještě nevařila...měla bych obavy zda tepelnou úpravou by se v polévku nezměnila (myšleno zda by pojivo nepovolilo)za nápad i fotečku 1.bodík
12. 2. 2010 14:49
Tu chuť si vůbec neumím představit. Ale nakonec proč by to nemělo být dobrý, když tlačenka je taky dobrá.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 3 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno před 15 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 15 hodinami
Hemenex v toustu
Přidáno před 16 hodinami
Smažená rýže se zeleninou bez masa
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
BUBLANINA ovocná
Frana74 uvařil před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
aknorew uvařila před 3 hodinami
Řezy s Vitacitem
ruckovalucie uvařila před 3 hodinami
Domácí krtkův dort
Martina3 uvařila před 3 hodinami
Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Lucie1001 uvařila před 4 hodinami
Pejsci - křehké sušenky z kondenzovaného mléka
Saratice uvařila před 4 hodinami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis uvařila před 4 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Le.e.nka uvařila před 5 hodinami
Kuřecí plátky na houbách
Pavlat.R uvařila před 5 hodinami
Bramboračka č. 3
peter9766 uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: smažená tlačenka tlačenka jako řízek řízky z tlačenky tlačenka v trojobalu obalovaná tlačenka úprava hlívy ústřičné tlačenky řízky s tlačenky uprava tlacenky tlačenka smažená recept na tlačenku rizek z domácí tlačenky tlačenka vtrojobalu smazena tlacenka recept hlíva ustřičná uprava tmavá tlačenka tlačenka jako řízek recept tlačenka recepty na úpravu vaření tlačenky obalovaná hlíva ústřičná
Suroviny: tlačenka, mouka hladká, vejce, strouhanka, brambory, škvarky, sůl, cibule, sádlo
Řízek z tlačenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XgO
11 názorů