Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Česnečka pro odvážné

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

15. 2. 2010 11:35

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 689 kJ / 1 121 kcal
Bílkoviny107,34 g
Tuky65,53 g
Vláknina4,41 g
Cholesterol 898 mg
Sodík 3,47 g
Sůl8,28 g
Sacharidy24,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jak říkám česnečka pro odvážné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zuzka

2. 12. 2010 17:27

Mně u vetšiny receptů chybí kmín :) jinak česnečku miluji a jsem schopná spapat kastrol sama :-D:yes:

phoma

16. 10. 2010 11:21

výborná jen jsem místo vody použila vývar s hovězího masa :o);-)

ataata

20. 7. 2010 21:02

Tohle to není již česnečka. Do správné česnečky kromě česneku a soli patří max. lžíce sádla. Vejce nám tam babička dávala jen když jsme byli hodní.
Tato vylepšení jsou typickým výplodem hostinské lidové tvořivosti, kdy každá hospoda si vymýšlela, co tam ještě dát, aby cena byla vyšší.
Je to jinak chuťově dobré, pokud se počet přísad nepřežene. Když dáte do horké polévky (vody) strouhaný sýr, pak je báječné pozorovat, jak se nám táhne ze lžíce (a když nám spadne kousek do talíře, pak máme na košili jídelní lístek).
Ale jinak, proti gustu žádný dišputát (toto platí obecně pro všechny "česnečky" uváděné v top receptech).
Připomínku nebrat osobně, je to jen osobní názor "mlsné huby".

barbra

16. 2. 2010 15:18

Děkuji za fotečku a jsme ráda že vám chutnalo:-K

HankaPu HankaPu

16. 2. 2010 14:41

Barbro, já jsem místo salámu orestovala trochu mletého masa a ještě jsem přidala jarní cibulku, dala hodně česneku, aby to mělo ten správný šmrnc:yes: Polévka je vynikající, moc nám chutnala, určitě jí budu dělat častěji:yes::yes::yes: +

majda1512

16. 2. 2010 10:01

Souhlasím, žížalko ;-) česnečka má být přírodní. Polévkové koření dát do česnečky je podle mne pokažení česnečky :-O

zizala zizala (moderátorka)

15. 2. 2010 13:08

Raduš, to s tebou nesouhlasím...přírodní chuť je lepší, cpát všude podravku je blbost, to je pro lidi, kteří neumí pořádně ochutit jídlo, tak tam vrznou podravku, aby to mělo aspoň nějakou chuť :-)

k.radulka k.radulka

15. 2. 2010 11:38

jj znám jen mi tam chybí podravka nerbo polévkové koření :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hanácká česnečka správná česnečka česnečka recept podle babičky výborná česnečka česnečka sýr do česnečky koření do česnečky vynikající česnečka jaký sýr do česnečky hanácká česnečka recept česnečka recept sýrová česnečka hánácká česnekačka vejce do česnečky česnečka jinak česnečka se sýrem a krutony česnečka bez vejce česnečka s krutony krutony do česnečky cesnecka top recept

Suroviny: salám, chléb, vejce, sýr tvrdý, česnek, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Česnečka pro odvážné

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zv2y