Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slunečnicový kváskový chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 2. 2010 09:45

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie15 299 kJ / 3 657 kcal
Bílkoviny109,63 g
Tuky92,50 g
Vláknina33,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,27 g
Sůl7,75 g
Sacharidy579,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Špaldová mouka hůře kyne, při jejím použití raději více kvasnic než s moukou celozrnnou.

Díky kombinaci kvásku a kvasnic kyne dobře i bez cukru.

Nemáme-li k dispozici žitný kvásek, lze jej nahradit polovinou množství vody a polovinou celozrnné žitné či jiné mouky, kvasnic pak cca 14 až 18 g (žitná mouka kyne hůře než pšeničná).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: slunecnicovy chleb z kvasku kvaskovy slunecnicovy chleb slunečnicový kváskový chléb kvásek sekowa hrnkové recepty na cheb kvaskovy slunecnicovy chleba slunečnicový chléb z pekárny slunecnicovy chleb kváskový chléb slunečnicový kváskový chléb se slunečnicí recept na chleba s kváskem sekowa použití špaldové mouky chléb bez kvasnic slunečnicový chleba kvaskovy recept recepty slunecnicovy a spaldovy chléb recepty na hrnkový cheb slunecnicovy chleb recept kváskový chleba se slunečnicí kváskový slunečnicový chléb recept slunečnicový kváskový chleba

Suroviny: kvas žitný, voda, mouka celozrnna pšeničná, mouka hladká, olej, sůl, kvasnice, anýz, semínka slunečnicová,

TopRecepty.cz

Slunečnicový kváskový chléb

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RO2E