Medovník od Sebeny
Medovník se u nás celkem rychle zabydlel. Je sice trochu náročnější na svou přípravu, ale zcela jistě za to stojí. Nejlíp chutná trochu odleželý, proto ho po sestavení nechte pár hodin odpočívat na chladném místě.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 33 730 kJ / 8 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,82 g |
Tuky | 458,84 g |
Vláknina | 26,50 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 166 mg |
Sůl | 0,29 g |
Sacharidy | 805,32 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 9. 2022 17:38
Eja57 (moderátorka): Díky za upřesnění a doplnění. Pomůže to dalším. Díky, díky, díky
19. 9. 2022 17:37
Eja57 (moderátorka): Vylila obsah do hrnce a chtěla ty 2 hodiny vařit. Bylo mi to divné. Beru, že ten kdo recept píše, vi proč ten úkon je. Až při "nehodě " jsem začala hledat jiný recept a tam bylo vysvětleno.
19. 9. 2022 17:34
mata3636: Nečekala jsem na odpověď. Jak jsem uvedla, na netu jsem si našla co tím bylo myšleno. Spíše to bylo povzdechnutí nad tím, že by se recepty měly uvádět přesně. Nejsem úplná lama, ale dát vařit celou, nenačatou plechovku jsem nikdy neslyšela.
19. 9. 2022 15:40
jitkahot: autorka už sem nechodí, doplnila jsem postup do receptu. Ty jsi vařila plechovku v hrnci bez vody
19. 9. 2022 15:36
jitkahot: chápem to tak, že ste nevedeli, ako uvariť salko? Veď ľahká pomoc - ak nechcem čakať, pokiaľ mi odpovie autor receptu, hľadám pomoc cez google. 15 sekúnd a vedeli by ste, ako na to. Či čo sa vám nepodarilo?
19. 9. 2022 15:09
Nedostatečná informace s kondenzovaným mlékem. Díky napálení hrnce jsem se začala pídit co tím autor myslel. Naprosto zbytečná škoda na surovině při dnešní drahotě!
28. 8. 2021 07:47
Děkuji za recept a hlavně za postup přípravy. Medovník se povedl.
14. 4. 2015 10:14
Moc moc prosím jak velký je medovník z této dávky?popř.jak velké udělat dva malé??asi jako dezertní talířky?Chtěla bych dělat známému ke čtyřicátinám a napadlo mě udělat 3 patra a tvar čtvercový tak jakou dávku udělat.Děkuji moc za odpověd
29. 12. 2014 19:32
sebena:Prosim, ja take bezorechovou verzi!
14. 12. 2014 20:01
Vypadá nádherně, také ho zítra vyzkouším.
17. 10. 2014 11:58
Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat jestli z jedné dávky udělám dva medovníky na velký plytký talíř, nebo jenom jeden. Děkuji.
16. 9. 2013 09:51
skvělý recept moc jsme si pošmákli
17. 3. 2013 07:58
Medovník už je v ledničce, ještě vydržet den počkat, aby se uležel
Z dovolením jsem přidala 2 fotečky
Z dovolením jsem přidala 2 fotečky
20. 2. 2013 02:19
Ahoj chtěla bych radu naposledy jsem delaĺa medovnik podle trochu jineho receptu krem stejny ale placky se nepotirali a byl totalne tvrdy. i po 5 dnech . Jen ze jsem ho mela v lednici. Pak jsem ho nastvane vyndala ven ze ho vyhodim a zapomnela na nej. Druhy jen nevim proc sem do nej píchla a o pulku změkl, ikdyž to furt nebylo ono. Tak se chci poradit jak pak ty dva dny na uležení medovník skladujete at neudelam nejakou chybu. Přece jen mit ho dva dny venku v byte v teple je tam maslo. Díky za rady
19. 2. 2013 14:33
o víkendu jsem pekla a byl úžasný. jen jsem bojovala s posypáním stran. nemáte na to někdo nějaký fígl, prosím?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 6 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 1 hodinou
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 2 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 4 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 4 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Lahodný karamelový krém k plnění dortů, zákusků nebo cukroví zvládnou i úplní začátečníci. Máme ale variantu i pro pokročilé
Jak připravit bezkonkurenční medovníkové kuličky? Jeden z nejoblíbenějších druhů cukroví zvládneme velmi snadno
Další recepty
Tématické fráze: recept na medovník recept na pravý medovník medovnik recept pravý medovník recept medovnik recept medovnik pravy medovnik výroba medovníku pečeme medovník krém na medovník nejlepší medovník medovník originál recept jak se dela medovnik medovník cena sirup na medovník medovník s kondenzovaným mlékem pravý medovník- recept vynikající medovnik nejlepší medovník recept medovník recepty
Suroviny: cukr krupice, máslo, med, mléko plnotučné, mouka hladká, vejce, kypřící prášek, rum, kakao, mléko kondenzované, máslo, ořechy vlašské, rum, voda, cukr krupice, ořechy vlašské
Medovník od Sebeny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8XM
58 názorů