Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pařez

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 2. 2010 21:55

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie15 898 kJ / 3 800 kcal
Bílkoviny68,87 g
Tuky190,64 g
Vláknina14,10 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 524 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy445,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vybusna vybusna

22. 11. 2011 12:44

Daisy: kraaasny.....

Daisy

22. 11. 2011 11:14

Moc chci poděkovat za tuhle inspiraci. Udělala jsem babičce vášnivé houbařce k narozeninám a byla nadšená. A hlavně, ten dort byl chuťově naprosto vynikající - lehounký, výborný :yes::-p Bála jsem se zdobení, protože nejsem žádná velká cukrářka, ale musím říct, že se to povedlo na jedničku. I s červíčkama a muchomůrkama. Takže díky ještě jednou:-K Přidala jsem fotečky jestli nevadí, když tak si to smaž.

zuzun

16. 10. 2010 14:47

je to nadhera! taky bych si rada troufla.. to zdobeni ovsem asi nezvladnu. Ten mramorovej korpus ale fakt svadi!:yes:

Jenny

21. 2. 2010 09:53

originální...mnˇam...:yes:;-)

thomassinno thomassinno

21. 2. 2010 00:37

Moc hezké :yes: +5

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 2. 2010 00:19

Bomba!!:yes:

k.radulka k.radulka

20. 2. 2010 22:01

Parááádnííí:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dort pařez postup pařez dort parez dort pařez zdobení prášek pařez dort parez recept recept na špecle korpus na pařez korpus na dort pařez pařez recept recept pařez prsíčka pařez zdobení pařezů narozeninové dorty pařez dort 3d pařez jak udělat dort pařez dorty k narozeninám parez pařez prášek zdobení dortu pařez vyboulený korpus

Suroviny: vejce, cukr moučkový, cukr vanilkový, mouka hladká, prášek do pečiva, olej, voda, prášek kakaový, smetana zakysaná, šlehačka ke šlehání, ztužovač, cukr vanilkový, marmeláda, čokoláda, hmota modelovací

TopRecepty.cz

Pařez

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gpJG