Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Variace na šoulet

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 2. 2010 23:39

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie11 857 kJ / 2 834 kcal
Bílkoviny203,54 g
Tuky57,65 g
Vláknina91,32 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 4,34 g
Sůl10,00 g
Sacharidy302,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Šoulet je židovské jedlo, pripravované obyčajne s husacím mäsom, samozrejme úplne inak. Preto hovorím o mojej variácii...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

21. 12. 2019 22:08

Jaromira18: :-K

Jaromira18 Jaromira18

21. 12. 2019 21:46

Šoulet miluji, uvařím ho musí být vynikající.:-K:-K:-K

magdalenka magdalenka

25. 3. 2010 23:12

Hanka, úžasne krásna fotka, ako obyčajne z tvojho foťáku (a tvojej kuchyne).

HankaPu HankaPu

25. 3. 2010 22:20

Eli, díky:-D
Magdalenko, zapomněla jsem napsat, že jsem použila bílé fazole, strakaté jsem neměla, ale myslím, že to vůbec nevadilo:yes:

Eliza Eliza

25. 3. 2010 22:03

Krásné fotky :-K, až budeme moct papat "nadýmavá" jídla, ráda připravím...:-p

HankaPu HankaPu

25. 3. 2010 21:57

Magdalenko, díky za recept:yes:šoulet dělám trochu jinak, tak jsem vyzkoušela ten tvůj a byl vynikající, moc nám chutnal:yes::yes: posílám zasloužený bodík:yes: +

Eliza Eliza

21. 2. 2010 10:18

Také dělám šoulet klasicky (spíš staročesky, než po židovsku) - hrách, kroupy, uzené, majoránka a spoustu česneku...:-p Ale "variace" vypadá také dobře, ukládám. :yes:

pipre pipre

21. 2. 2010 10:15

Já mám šoulet moc ráda, dělávám ho z hrachu, krup, sádla, slaniny a koření, ale tento recept pro mne také chuťově zajímavý a už ukládám.:yes:+2.

magdalenka magdalenka

20. 2. 2010 23:54

Špagi, sú rôzne obmeny, hlavne u nežidov. Klasický šoulet, pokiaľ viem, sa varil na šábes, po východe hviezd v piatok večer sa nič nesmelo robiť. Bolo to jedlo z fazule alebo hrachu, krúp a mäsa. Miesto bravčového mäsa Židia konzumovali husacie.

spagetka spagetka

20. 2. 2010 23:45

Magdi, já mám šoulet zafixovaný jako - fazole a kroupy (nebo luštěniny a kroupy), ale bez masa.
Jinak ale ta tvoje varianta nemusí být špatná, název jsi zvolila svůj a rozhodně tam jsou výborné věci :-p;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: šoulet šoulet po židovsku šoulet s uzeným masem starocesky soulet šoulet recept šoulet z fazoli šoulet s vepřovým masem vepřové maso v šouletu veprove zebirko v souletu šoulet s masem a zeleninou vepřové v šouletu recept na šoulet krkovička v šouletu recepty šoulet recept šoulet vánoční šoulet vepřový šoulet husí prsa po židovsku šoulet se zeleninou soulet s masem

Suroviny: fazole, cibule, česnek, olej, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, bobkový list, pepř, jalovec, kroupy, víno červené, voda, krkovice uzená, vejce

TopRecepty.cz

Variace na šoulet

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oZ2B