Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory s rukolou, hráškem a nivou

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 2. 2010 14:29

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 193 kJ / 285 kcal
Bílkoviny18,67 g
Tuky3,17 g
Vláknina9,20 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 105 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy40,87 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-Jiří Babica, včerejší pořad.

Měla jsem to na oběd, je to opravdu vynikající!!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lucasinka Lucasinka

27. 7. 2010 16:56

to ja se jen tak zamyslela, s cim bych si to dala priste....uplne to vidim a sliny se mi sbihaji jen pri te predstave. At bude co bude, preji dobrou chut :-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 7. 2010 16:48

Lucasinka, já vím, poradila bych si, ale dnes to vidím na vaječné topinky:-))

Lucasinka Lucasinka

27. 7. 2010 16:18

Jani, myslim, ze jakakoliv napln bude dobra....jestli mas houby, nebala bych se brambory naplnit smesi hub, nebo cizrnou a rajcaty...

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 7. 2010 15:22

Lucasinka jéé, díky, zrovna se jdu mrknout, co bych udělala na večeři, jenže nemám rukolu;-)

Lucasinka Lucasinka

27. 7. 2010 15:19

Jani, uzasny a lehky napad na veceri. Misto nivy jsem pouzila mozzarelu, brambory ze vnitr trochu posypala chilli a podavala s hraskem na masle a cerstvou rucolou. Bylo to vyborne a brzy se docka opakovani. Bodik uz jsem ti dala a druhy dat, bohuzel, nemuzu, tak jen moc moc moc dekuju za vynikajici receptik :-K Pridala jsem fotecku - kdyby se nelibila, odstranim :-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 2. 2010 20:53

majda1512 ale nééé, on měl snad větší brambory a já jsem se v Albertu v nich hrabala půl hodiny, než jsem nějaké solidní vybrala. Je to bída s bramborama. Napohled dobré, vevnitř černé, no, co naděláme. Díky za bodík:-8

majda1512

21. 2. 2010 20:19

Jani ty jsi rychlík :-O ale máš to hezčí než Babica!!!! Bodík letí :-K

terysha.mathey terysha.mathey

21. 2. 2010 17:21

Lusin, Jani: jj vyzkouším a dám vědět:-p

terysha.mathey terysha.mathey

21. 2. 2010 17:20

yanull: koukám, že jsi to docela pravidelně sledovala, v té škole bylo přesně vidět, že on takový hulvát není, tam byla jediným problémem ředitelka... on byl v pohodě, všechno chválil a neřekl tam ani jednu zápornou připomínku, pokud si dobře pamatuju, ale to je jedno, prostě to je takový pořad no... je jiný než ty ostatní, jde tam vidět jak to doopravdy chodí v těch kuchyních (pracovala jsem tam, vím, že to tak je) a to se mi líbí.. ale však každý může mít svůj názor :-)

ivulinka ivulinka

21. 2. 2010 16:49

Jani, tak tohle jsem včera v TV neviděla, ale musela to být mňamka.:yes::yes::yes:

yanull yanull

21. 2. 2010 16:48

Terko, já si myslím, že si ho nejvíce zvali majitelé podniků, kteří mu nechali svůj personál napospas. To samé bylo, když si ho pozvala ředitelka školy do školní kuchyně a jídelny, on ochutnal uvařené jídlo a "milostivě" ho pochválil.Přitom tam to bylo vše jako ze žurnálu a jídlo na jedničku a kuchařka si brala léky na tlak.:-/ Neberu mu, že je odborník, ale to hulvátství buď vědomé nebo hrané mi vadí. Však musel vědět do čeho jde a když to dělal, tak i když, jak píšeš, že není takový, tak v těch pořadech se s tím povýšeným hulvátstvím ztotožnil.

Lusinda79

21. 2. 2010 16:42

S hermelínem určitě, zkus cheddar nebo goudu(super cena i dobrá kvalita v Penny-kupodivu;-)), ementál.

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 2. 2010 16:42

terysha.mathey určitě, myslím, že každý nemá rád plesnivé sýry, klidně zkus jiný a pak třeba napiš, jaké to bylo:-)

terysha.mathey terysha.mathey

21. 2. 2010 16:40

čím víc tu koukám, tím víc mam na to chuť, akorát nemůžu jíst sýry plesnivé (modré zelené),... myslíte že to půjde třeba s hermelínem nebo goudou nebo ja nevim, s čím?!

terysha.mathey terysha.mathey

21. 2. 2010 16:35

yanull: ale často si tam "šéfa" zvou právě ti lidi z kuchyně či z placu, kteří ví, jak se s nimi bude jednat.... on prej není až takový zlý, jak se tam zdá...;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dnes vaři šef recepty dnes vaří šéf recepty - dnes vaří šéf recepty s rukolou dnes vaří šéf,recepty co s rukolou "@braskem.com.br" loc:cz babica-recepty jiri babica recepty recepty dnes vaří šéf jídla s rukolou dresing na rukolu vaření s babicou mail sergiosimoveis.cim.br loc:cz rukola recepty vaříme s rukolou mail sergiosimoveis.com.br loc:cz zapečene brambory s rukolou brambory s rucolou vařime s babicou

Suroviny: brambory, rukola, hrášek mražený, olej olivový, víno hroznové, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, jogurt bílý, šťáva citronová, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Brambory s rukolou, hráškem a nivou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x6k3