Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hedvábné rizoto

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

21. 2. 2010 16:05

Suroviny

Porce: 4 porce

Nutriční hodnoty

Energie9 199 kJ / 2 199 kcal
Bílkoviny84,60 g
Tuky24,74 g
Vláknina9,66 g
Cholesterol 172 mg
Sodík 181 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy404,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

anet

27. 5. 2012 19:17

Sodovka:rýže tam je ;-)

indulina28 indulina28

25. 6. 2010 06:02

:yes:davam taky bodik

k.radulka k.radulka

16. 4. 2010 20:39

ano, rozumíš špatně :D Rýži vařím zároveň se základem ale v podstatě je to jedno jen tu smetanu dej do té rýže aby se do ní vsákla.

šárkačmárka

16. 4. 2010 18:51

Prosí kuchařinky o pomoc.
Chápu správně,že se rýže vaří zvlášť a pak po uvaření se přidá ke směsi masové?:-O

k.radulka k.radulka

23. 2. 2010 13:39

sodovka: no vidíš, hned upravuju :-D

Sodovka Sodovka

22. 2. 2010 20:11

Radko, rizoto je určitě dobré, ale v postupu ti chybí rýže. Někdy se stává, že nějaké to slovíčko potvůrka uteče ;-).

barbra

21. 2. 2010 17:07

Rizoto u nás jede tak proto posílám :yes:

Colombo65 Colombo65

21. 2. 2010 17:00

Mňam ;-)

michsamant

21. 2. 2010 16:30

:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 2. 2010 16:25

:yes::yes::-p

Lusinda79

21. 2. 2010 16:14

Se smetanou jsem rizoto zatím nedělala-ukládám a tobě Radko bod:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vlacne rizoto kuřecí rizoto se smetanou rizoto se smetanou jak se správně dělá rizoto vláčné rizoto recept rizoto se smetanou recept jak správně udělat rizoto pečené rizoto rizoto ze slepice rizoto recept rizoto porce jemné houbové rizoto se smetanou stava na rizoto parmazán rizoto zelenino rizoto recept nejlepsi rizoto s okurkou rizoto 1 porce rýže na rizoto risoto kuřecí rizoto s okurkou

Suroviny: rýže, máslo, cibulka, hrášek, kukuřice, mrkev, maso kuřecí, smetana, paprika sušená sladká, podravka, sůl, pepř, sýr parmazán strouhaný, okurka čerstvá

TopRecepty.cz

Hedvábné rizoto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z6pZ