Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený králík 2

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 2. 2008 12:56

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 609 kJ / 2 058 kcal
Bílkoviny13,40 g
Tuky193,20 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 397 mg
Sodík 1,87 g
Sůl4,65 g
Sacharidy34,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vybusna vybusna

17. 2. 2010 23:21

vdaka...to je u mna v bystrici

Bibinka Bibinka

17. 2. 2010 22:26

Výbušná, to je velmi zajímavý a hezký talíř;-)

vybusna vybusna

19. 8. 2009 12:57

a kde je ten bodik;-)

Jaruna18 Jaruna18

19. 8. 2009 12:38

Já jsem dala jen trošku vína a podlévala jsem vodou bez masoxu.Dala jsem orientální hořčici a bylo to moc dobré.Vyusna,raději jsem dala všeho míň na tvoji radu a povedlo se.Dávám bodík a fotky.:yes:

vybusna vybusna

24. 7. 2009 15:50

bohuzial..vynikajuce pecene kralicie stehno bolo tou omackou uplne pokazene....netusim, preco mi tak nesadla....mozno som zvolila nespravne vino, alebo som ho dala vela, alebo co....je mi luto, ale opakovat nebudem

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pečený králik pečený králík recept králík pečený pečený králík v remosce kralik v remosce králík recepty naložený pečený králík peceny kralik recepty pečený králík se smetanou recept pečený králík králík recepty bezkonkurenční pečení králíka pečený králík - recepty peceni kralik pečeny kralik na smetaně recepty pečený králík králík pečený v remosce recept na pečeného králíka pečeme králíka vaření králík

Suroviny: králík, slanina, sůl, pepř, máslo, víno bílé, smetana, mouka hladká, hořčice, vývar

TopRecepty.cz

Pečený králík 2

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nPW