jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  43 000  receptů

Kuřecí řízek

Kuřecí řízek
nahoru
Kuřecí řízek Kuřecí řízek Kuřecí řízek Kuřecí řízek Kuřecí řízek
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook

Kategorie receptu Kategorie receptu:

Drůbeží maso

Suroviny:

500 g vykostěných kuřecích prsíček
sůl
3 vejce
hrubá mouka
strouhanka
olej

Postup přípravy receptu

Maso omyjeme, osušíme a větší kusy rozkrojíme na tenčí řízky. Osolíme a necháme 30 minut odležet. Potom řízky obalíme v hrubé mouce, ve vejcích rozšlehaných se solí a v prosáté strouhance. Smažíme v rozpáleném oleji při mírnější teplotě.

Poznámka

Jako přílohu podáváme vařené brambory nebo bramborovou kaši.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
5 8 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Kuřecí řízek"

autor: Pepa z Vinohrad (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.02.2014 10:44:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nejlepší kuřecí řízek je z vykoštěného stehna - není sice tvarově nádherný ,ale je šťavnatý.josefnemec@atlas.cz

autor: Pepa z Vinohrad (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.02.2014 10:44:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nejlepší kuřecí řízek je z vykoštěného stehna - není sice tvarově nádherný ,ale je šťavnatý.josefnemec@atlas.cz

vloženo: 06.02.2014 17:35:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

zdenal: Řízek-klasický plátek určitě jen chvilinku, než zhnědne strouhanka, na mírném ohni. Obalené stehno raději v troubě, zhruba 40 min na 200 stupňů a otáčet během pečení

autor: zdenal (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.02.2014 11:01:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jak dlouho se to zhruba smaží??
smajlik

vloženo: 12.09.2013 20:48:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dovolím si přidat foto smaženého kuřecího stehna, které jsem smažila v troubě jen na pečícím papíře smajlik

autor: rebeka
vloženo: 18.04.2013 16:53:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Irule:smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Irule
vloženo: 18.04.2013 13:34:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

taky bych si dala smajliksmajliksmajlik

autor: rebeka
vloženo: 18.04.2013 13:33:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dnes k obědu a .. gutsmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: marta (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.04.2012 14:10:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlikMnam, mnam, mnam.To je pochoutka.Toto bych klidně jedla každý den.A jak je to křupavé !!!smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Dana (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.06.2011 08:22:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Aby sa vám neprepaľoval tuk na smaženie,pridajte kolieska mrkvy,ktoré vymieňajte podľa potreby.smajlik

autor: melisnicka
vloženo: 24.03.2011 08:44:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dávám bodík. Klasika a pro začínající kuchtíky nejjednodušší jídlo.

autor: kagor@seznam.cz (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.02.2010 12:33:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mnam mnam, byla to velika pochoutka. Zacinam s varenim a jen me chybi jak dlouho to mam smazit, staci priste jen orientacne. smajliksmajliksmajlik

autor: major zeman II. (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.11.2009 11:18:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

skvele jidlo. tohle bych jedl klidne kazdy den. opravdu vynikajici. ale hodily by se k tomu lip hranolky s chili :)smajliksmajliksmajlik

autor: rumarta
vloženo: 03.04.2008 13:41:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kuřecí řízek s bramborovou kaší je to samé, pouze změna hrubosti mouky na obalování. Jinak žádná novinka - obojí klasický obalovaný kuřecí řízek. Zřejmě jsou to recepty pro začínající kuchařky, ale že by opět musely být uváděny 2x si nemyslím.


Přidat komentář

Váš komentář se na stránkách zobrazí až po jeho ověření kliknutím na odkaz v emailu, který vám ihned zašleme na vyplněnou emailovou adresu. Z daného počítače poté můžete psát další komentáře bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

kuřecí prsní řízky smažené smažené prsní kuřecí řízky recepty smažený řízek recept smažený řízek smazene kureci rizky kuřecí řízek recept jak dlouho smažit kuřecí řízek jak obalit řízky smažený kuřecí řízek řízek obalování řízků jak obalit řízek postup pri obalovani rizku jak se obalují řízky rizek recept jak dlouho smažít řízek jak dlouho se smazi rizek smažení kuřecích řízků obalované kuřecí řízky recept smaženy kuřecí řizek smažený kuřecí řízek recept remoska recepty řízky smažené kuřecí prsní řízky jak dlouho smažit řízky obalovani rizku postup smažení řízků recept na kureci rizek obalovany rizek postup obalování řízků jak dlouho smažit kuřecí řízky smažení řízků doba smažení obalovaný kuřecí řízek kuřecí řízek jak smažit řízky smažené řízky kureci rizek obalovany obalovane rizky smažené kuřecí štavnaté řízky jak dlouho smažit vepřové řízky kuřecí řízek smažený řízek kuřecí jak se obaluje rizek



Copyright © 2008 - 2016 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partner: Videorecepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty | Google+ | přihlášení přes Facebook
Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz