Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička v cibulovo smetanové omáčce

Kousky krkovičky podusíme na pořádné dávce cibule s hořčicí a česnekem. Dušením tak dostane maso křehkou konzistenci. Podlijeme smetanou, díky které docílíme jemné cibulovo-hořčičné omáčky. Ideální přílohou je rýže nebo knedlík.

Hodnocení receptu je 5,0 (40×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 115 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 95 min

115 min (20 min příprava + 95 min tepelná úprava)

22. 2. 2010 23:21

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 225 kJ / 1 249 kcal
Bílkoviny101,14 g
Tuky76,83 g
Vláknina15,08 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 1,24 g
Sůl2,90 g
Sacharidy34,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

legezovat legezovat

24. 2. 2023 16:19

Vynikající bašta :yes:

BetyBety

21. 2. 2023 21:15

Vynikající. <3 Rozhodně jsme nevařili naposledy. :yes:

Marie Svarcova Marie Svarcova

12. 11. 2022 10:07

:-)<3:yes: špatně se to fotí a přitom je to táááák dobré :yes::yes::-K

Artaban

6. 3. 2022 13:38

Vynikající oběd

Jiřina

25. 9. 2015 22:55

supééér majda,díky,dieta jde do háje:-)):-):-):yes:elizaeliza

Jiřina

25. 9. 2015 22:47

teď jsem ten zázrak dovařila,je to úžasné,syté a jednoduché papu....díky za recept:-):yes::yes:

Arween

16. 8. 2015 12:40

Výborná!:yes: I manžel chválil a to omáčky nemusí.:-)) Bodík odeslaný.

Pavla

4. 2. 2015 19:52

teda to je delikátní ... místo masoxu jsem použila vývar z morkových kostí ( extrémně vyvařený ) a přidala jsem polévkovou lžičku nakrájených nasušených hříbku ... se budu oblizovat ještě týden

Ivanuela

23. 4. 2014 12:17

super, fakt dobrota :)

Karol

22. 12. 2013 21:59

mňam, je opravdu skvělá....
Namočila jsem ještě HRST sušených HUB do teplého mléka na hodinku a dala to do omáčky, udělalo jí to ještě zajímavější.:yes:

mekkejla

7. 7. 2013 11:55

Omajda je výborná! :yes: :-p Děkuji za receptík! :-K

Doubnerka

9. 1. 2013 18:12

naprosto bezkonkurenční, úžasné, díky za receptík:-K:-K:yes:

Sabina

2. 1. 2013 14:28

Opravdu vynikající.. :-) dneska jsem omajdu dělala poprvé k obídku a dcerka měla boule až za ušima.. :yes:;-)

PatkovaKaterina PatkovaKaterina

19. 5. 2012 00:19

:-p:-p:yes:

pipicek

15. 8. 2011 13:31

Elizo omajda je to opravdu výborná:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: omáčka z krkovice cibulová omáčka se smetanou krkovička recepty krkovice omacka krkovice na smetaně omacka ke krkovici omáčky z krkovice krkovička na smetaně omačka z krkovičky krkovička omáčky z vepřové krkovice omáčka z vepřové krkovice cibulovo smetanová omáčka omacka ke krkovicce vepřová krkovička na smetaně vepřová krkovice na smetaně krkovicka omacka cibulová smetanová omáčka vepřová krkovice omáčka veprova krkovice s omackou

Suroviny: krkovice vepřová, cibule, česnek, smetana na vaření, hořčice dijonská, vývar masový, mouka hladká, pepř, sůl, olej, máslo, mléko, ocet

TopRecepty.cz

Krkovička v cibulovo smetanové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oZYB