Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pivovarský tokáň

Není to guláš ani perkelt, ale pochází ze stejného kraje. Pivovarský tokáň přišel z Maďarska a chutná skoro svátečně. Tradičně se připravuje z hovězího masa, ale doporučujeme vyzkoušet i variantu s vepřovým, například z kýty nebo plece.

Hodnocení receptu je 5,0 (62×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 60 min

75 min (15 min příprava + 60 min tepelná úprava)

23. 2. 2010 14:34

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 642 kJ / 1 588 kcal
Bílkoviny137,39 g
Tuky80,32 g
Vláknina16,76 g
Cholesterol 294 mg
Sodík 346 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy64,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

drahulin drahulin

23. 2. 2010 17:11

Jani nenech se vytočit.;-)Mě se zdá,že ti neregistrovaní sem nechodí pro inspiraci,ale aby škodili.:-(Mě by nenapadlo, během půl hodiny hledat na jiných stránkách podobný recept.:-OJe mě jich líto.;-(;-(

Lusinda79

23. 2. 2010 17:02

Jani-klíííídek, jo?;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 2. 2010 17:01

Děkuji všem za bodíky, jen mi je fakt líto, že by si někdo myslel, že jsem opsala recept z jiných stránek a ani se o tom nezmínila. Snad víte, že to nemám ve zvyku:-(, není ani zakázáno udělat recept z jiných stránek, když napíšu zdroj. Já bych to tady napsala, vždyť to vždycky dělám.

AvcaB AvcaB

23. 2. 2010 16:57

Moc pěkné a určitě dobré, paráda. :-p posílám bodík:yes::yes:

Bibinka Bibinka

23. 2. 2010 16:27

Jani, chválím (hlavně šťávičku:-))) a pěkně jsi to nafotila. To je taky můj šálek čaje, tak ti samozřejmně posílám 6.boda:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 2. 2010 15:33

já (neregistrovaný/á) tak to nevím!!:-O Já recept rozhodně nemám z vašich stránek!! Jinak bych to tady v klidu napsala, nedělá mi to žádný problém!! Tady to jídlo se opravdu běžně vaří v restauracích, aspoň v té naší určitě. Dokonce jsem si musela samozřejmě upravit gramáže, tam se dělá nejméně 10 porcí i více na meny.

Sodovka Sodovka

23. 2. 2010 15:21

Jani, máš velice pěknou fotku. :yes: :yes: :yes:. Jídlo se jí i očima ;-). Pivovarský tokáň dělám dost často. Muži takovéto jídla miluji.:-p Bodík posílám nejenom tobě do Orlové, ale i do Karviné.
:-)):-)) :yes: .

Betina

23. 2. 2010 15:02

:yes::yes::-p

23. 2. 2010 15:00

Jiřička

23. 2. 2010 15:00

To vypadá velice dobře. Hned znamenám a ještě tento týden vyzkouším. Rýži jako přílohu má ráda celá rodina. Děkuji J. :yes::yes::yes:

Pejli Pejli

23. 2. 2010 14:50

hm, jak chceš.. :-( ;-(

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 2. 2010 14:49

Zůstalo, ale dám ji jako úplatek tvému bratrovi, aby nám naladil programy na nové televizi:-D:-))

Pejli Pejli

23. 2. 2010 14:47

A zůstalo?? jak jo, sem s jednou porcí! :-8

Lusinda79

23. 2. 2010 14:45

Můj muž by Tě velebil jako bohyni-zdravím Valentino:yes:

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: pivovarský vepřový tokáň tokáň tokáň recept pivní tokan pivovarnický tokáň pivovarský vepřový tokáň, kuřecí tokáň co je tokáň recept na tokán recept tokáň vepřový tokán vepřový pivovarský tokáň tokán - recept tokáň recepty recepty tokáň pivovrský tokáň pivovarský tokáň,recept pivovarský tokáň,recept co je to tokan veproví tokáň

Suroviny: kýta vepřová, cibule, česnek, feferonka, sůl, sádlo, mouka hladká, vývar masový, paprika sušená sladká, pivo světlé, paprika čerstvá červená, sýr strouhaný

TopRecepty.cz

Pivovarský tokáň

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gp53