Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík pikant

Hodnocení receptu je 5,0 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 90 min bez doby odležení

120 min (30 min příprava + 90 min tepelná úprava, bez doby odležení)

24. 2. 2010 14:00

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie6 958 kJ / 1 663 kcal
Bílkoviny6,87 g
Tuky160,26 g
Vláknina15,77 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7,06 g
Sůl17,60 g
Sacharidy44,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rihana

11. 2. 2022 11:34

Výborný recept, samá chvála od rodiny.

Petra Dvor. Petra Dvor.

5. 1. 2022 13:49

Je to výborné

sonypolicka

12. 8. 2017 08:03

Béřovický králík - akorát prohozené pořadí ingrediencí

pavel

14. 2. 2015 18:34

samou roztažeností už nevíte co do tý huby dát,se podívejte na ty děti v africe.....jak pravila Škopková,tak tenhle recept nyní zkusím a žejtra to prolítne přes troubu ale už ted mám tlamu plnou slin.Bože jak já mám králíka rád ale těch receptů je pomálo já ho dělám třeba takhle klasicky ho jakoby upeču ale napřed než navštíví troubu tak ho nasolím načesnekuji a dám do udírny na dobu než začne mít zlatavou barvu .Pak už klasika. s kysaným domácím zelím a knedlíkem bože to je žrádlo to zkuste a fakt budete čumět co to je za bombu,kam se serou teroristi.:-D

Jaaja Jaaja

19. 7. 2012 07:30

Vynikající, dělám z naporcovaného kuřete. Šťávu po upečení projedu tyčkovým mixérem a je vynikající s bramborovou kaší. U nás jedna z nejžádanějších úprav kuřete :-K:yes: Bod samozřejmě :-)

efka

16. 7. 2012 12:10

VYNIKAJÍCÍ NIC LEPŠÍHO Z KRÁLÍKA JSEM NEJEDLA TAKTÉŽ NÁVŠTĚVA KTERÁ BYLA POZVANÁ NA KRÁLÍKA SI POCHVALOVALA:-))

Mesic

8. 1. 2012 14:01

Tak k tomuto receptu lze říct jen jediné: DOKONALÝ
My jsme omáčku zjemnili sladkou smetanou a podávali s knedlíkem.
Musíte mít rádi:
1. česnek
2. úžasně ochucenécho šťavnatého a rozpadajícího se králíka.
Kdo říká, že je králík suchý, nezkusil tento recept
Bod letí, to je jasné!! :yes:

BILKOVAI BILKOVAI

28. 12. 2011 22:49

Téměř totožný, jako recept"Béřovický králík". Musím konstatovat, že je vynikající:-!:yes: a nám nejvíc chutná, když se to zředí smetanou a je z toho omáčka. Ta chuť té omáčky nemá chybu:-*:-p:-*:yes:

cameira

28. 12. 2011 20:40

vynikající recept,teˇho zase nakládám-asi potřetí, přítel jen tak něco nepochválí,ale tohle komentoval fakt nadšeně

chevy

6. 8. 2011 21:51

Tak tohle zkusím, podobně jsem dělala kuře. Koukám, že receptík nemá skoro žádné body:-O:yes:

Ivana79 Ivana79

19. 6. 2010 13:18

Super marináda,len keby som mala ešte králika...:-(Ale určite to pôjde aj z kuraťa;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 5. 2010 12:47

No prosím, králíček, jako malovaný:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pikantní králík vynikající králík králík recepty králík pikant top recepty králík recepty na kralika králík recepty bezkonkurenční recepty z králíka recept na králíka králík s bramborovou kaší recept z králíka králík recept pikantní králík recept králík pikantní pikant králík beřovický králík kuře králík v pikantní omáčce pikantni peceny kralik králík s kaší recepty králík

Suroviny: králík, cibule, česnek, olej, voda, kečup sladký, pepř, hořčice, sůl, paprika sušená sladká

TopRecepty.cz

Králík pikant

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PjZW