Všehochuť z hovězího masa
Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 15 781 kJ / 3 772 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 238,38 g |
Tuky | 242,49 g |
Vláknina | 21,73 g |
Cholesterol | 635 mg |
Sodík | 3,74 g |
Sůl | 9,26 g |
Sacharidy | 114,77 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Dušené pokrmy - upraveno
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 2. 2010 12:34
25. 2. 2010 00:18
24. 2. 2010 22:56
24. 2. 2010 22:52
24. 2. 2010 22:51
24. 2. 2010 22:40
24. 2. 2010 22:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 2 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 3 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Fit salát
Přidáno před 15 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 20 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 2 minutami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 1 hodinou
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 1 hodinou
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 1 hodinou
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 4 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Mirca1108 uvařila před 5 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nejlepší luštěninové polévky: Všechny jsou vydatné, příjemně nás zahřejí a rozhodně nezatíží naši peněženku
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Další recepty
Tématické fráze: vaříme z hovězího masa hovězí maso recepty hovězí maso recepty z hovězího masa sušené hovězí maso příprava hovězího masa příprava sušeného masa vaření z hovězího masa zbytky hovězího masa vaření hovězího masa zbytky z hovězího masa vaříme ze sušeného masa sušení masa recepty na sušení masa susene hovezi hovezi maso priprava recept susene hovezi sušení hovězího sušené hovězí recept recepty z hovězího
Suroviny: mouka, sůl, pepř, řízky, olej olivový, cibule, česnek, pórek, vývar hovězí, víno červené, pepř mletý, bobkový list, cuketa, brambory, slanina anglická
Všehochuť z hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6WRl
7 názorů