Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roštěná podle Vinaře:

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

5. 3. 2010 11:15

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 084 kJ / 259 kcal
Bílkoviny8,75 g
Tuky1,50 g
Vláknina15,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 38 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy45,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Jako přílohu udělej česnekové brambory na plechu pečené u nás zvané : Slepé myši.

Můžeš dát kaši z brambor, hranoly , vařené brambory a nezapomeň na zeleninový salát, červenou řepou nic nezkazíš. Je to lahůdka, kterou vařím pro vzácné a milé hosty.

Ještě něco mě osla napadlo, třeba vepř. kotletka nebo kuří prs by taky byl jistě dobrotou. Nemám ale vyzkoušené. To musím také dodat.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jan.alois jan.alois

19. 2. 2012 08:21

Jsem rád ,že za mně děvčata fotíte . Já si na to vzpomenu až když to sežeru :-) .

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 2. 2012 00:55

eva hubova: Opět super foto.;-)

eva hubova eva hubova

18. 2. 2012 21:38

:-p:-p foto a :yes:7

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 8. 2010 19:07

Honzo, moc se mi líbí tvůj napsaný postup.:-) Jak píšeš, opravdu i začátečník by podle toho uvařil. Ode mne rozhodně plus za recept, ale i hezky napsaný postup;-):yes::yes:

hollydolly

2. 8. 2010 18:58

Mnamka :-)
Posilam bodik:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cikánská roštěná roštěná z divočáka pečená husa podle polreicha hovězí steak podle polreicha dort pro vinaře roštěná pečená v troubě roštěnky na víně se žampiony roštěnky na víně roštenky podle pohlreicha roštěnky z divočáka hovězí roštěná podle pohlreicha roštěná pečeně nejlepší roštěná divočák roštěnky roštěna v troubě roštěná s divočáka pečená roštěná hovězí roštěná od pohlreicha rostenky podle polreicha francouské roštěnky

Suroviny: roštěná hovězí, omáčka cikánská, žampióny, víno hroznové, sádlo, mouka hladká, sůl, pepř, omáčka worcesterová, pasta sardelová, brambory, česnek

TopRecepty.cz

Roštěná podle Vinaře:

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z6n8