Bramboráky
Kdo by neznal tradiční bramboráky? Do červena vypečené, do daleka vonící kmínem, česnekem a majoránkou! Klasika z několika málo surovin, která patří k levným lidovým pokrmům našich babiček a my se k ní stále rádi vracíme.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 139 kJ / 511 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,11 g |
Tuky | 8,89 g |
Vláknina | 15,17 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 153 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 81,60 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 9. 2023 13:25
Dobré jídlo, aji mému bratrovi chutná
19. 5. 2023 14:08
franto: 🤣🤣🤣🤣👀👍👍
28. 10. 2021 21:45
Ten nezklame..přidávám foto..
12. 5. 2021 17:54
Eja57: Mouku ne, souhlasím. Ale trochu strouhanky ano. Jsou křupavější.
1. 9. 2020 08:05
Larry61: A já zase hlavně s mlékem. Stačí opravdu jen malinko, těstíčko neztmavne.
31. 8. 2020 19:35
A hlavně bez toho mléka!
27. 3. 2020 19:47
Skvělej recept
20. 12. 2018 16:51
Assasins: mouku nikdy nedávám, strouhám brambory napůl najemno a nahrubo - máme rádi ty opečené roztřepené kraje....
20. 12. 2018 13:03
No uvidíme , já dávám do těsta vždy trochu mouky ale není ji tam potřeba moc stačí pouze trochu ????????
1. 7. 2018 13:56
Hana:Dobrý den,můžu se zeptat proč dáváte do bramboráku tvaroh je to lepší s tvarohem?
Děkuji Lucie Kopecká
Děkuji Lucie Kopecká
24. 5. 2017 13:02
23. 3. 2017 18:28
Zkuste přidat ještě trochu kypřícího prášku do pečiva
22. 3. 2017 12:44
Já dávám do bramboráku vaničku tvarohu , a strouhám půl na půl , na jemno a na hrubo
5. 3. 2017 20:28
Ja davam miesto muky pomrvene suche rožky a ziadne vajcia.
23. 1. 2017 11:23
Pro ty, co neradi strouhají. Vyzkoušejte brambory a česnek zpracovat v mlýnku na mletí masa. Jde to o poznání rychleji a je výborné.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Omeleta se sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 14 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 20 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 23 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno 19. 4. 2024 08:50
Právě bylo uvařeno:
Hrníčkové těsto na palačinky pro mlsné lidi
lun89 uvařil před 38 sekundami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Alena Cernik uvařila před 4 minutami
Povidlové šátečky bez kynutí
Obelix uvařila před 18 minutami
Margot řezy (hrnečkové)
nochy uvařil před 19 minutami
Makové řezy s podivným názvem Čuč na drát
Franibald uvařila před 31 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Peggy72 uvařil před 54 minutami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
Dominika.jecmikova uvařila před 2 hodinami
Kynuté buchty - jako šátečky
1Blanka uvařila před 2 hodinami
Koláč z jablkového těsta s tvarohem, ovocem a drobenkou
Flipicek uvařila před 3 hodinami
Brokolice zapečená s česnekem a dvěma druhy sýru
Moanka uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na bramboráky plněné masem, sýrem či zeleninou? Těsto musí být hustší než obvykle, náplň obalená moukou bude skvěle držet
Kde se levně najíst v Karlových Varech? Obědové menu za 169 Kč pořídíte dál od centra, plněná bageta vyjde na 45 Kč
7 častých chyb při přípravě bramboráků: Na co si dát pozor
Další recepty
Tématické fráze: bramboraky bramboráky bramboráky recept bramboráky recept bramborak bramborak recept na bramboráky recept na bramboráky recept bramboráky recept bramboráky bramborák recept bramborák recept testo na bramboraky recept bramborák recept bramborák těsto na bramborák recept na bramborak recept na bramborák domácí bramborák recepty na domácí bramboráky
Suroviny: brambory, česnek, mléko, mouka polohrubá, vejce, majoránka, kmín drcený, sůl, olej
Bramboráky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Byk
97 názorů