Zimní fazolačka s vejcem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 689 kJ / 1 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,71 g |
Tuky | 58,86 g |
Vláknina | 62,67 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 551 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 181,29 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Na tanieri servírujeme s vajcom a posekanou červenou cibuľou. (Samozrejme, môže byť aj obyčajná, ale červená je na bielom vajci farebne efektná...)
Kto chce, si ešte pridá ocot.
Samotný recept pochádza z tradičných receptov mojej mamky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 3. 2010 09:40
HankaPu, tvoje fotky, ako obyčajne, sú nádherné...a mňa hreje predstava, že na mňa včera niekto v dobrom myslel...Ďakujem!
10. 3. 2010 00:36
hankapu...nadherne fotky...a tanier
10. 3. 2010 00:32
Magdalenko, dneska jsme jí měli k obědu a byla vynikající Máme rádi tyhle husté polévky, já už jsem nic jiného jíst nemuselaBodík už jsem ti dala, tak jsem si aspoň dovolila poslat nějaké fotky
9. 3. 2010 12:55
Dělám něco podobného, u nás je to Fazolačka
9. 3. 2010 00:28
Magdalenko, ty tvoje polévky nemají chybu +
8. 3. 2010 22:05
Já to pořád říkám, že duo M+M je nejlepší
8. 3. 2010 22:02
Tak to sa už červenám veľmi intenzívne...aj uši mi horia...
8. 3. 2010 21:59
Tak pozor-tohle beze srandy.Můj muž miluje duo Magdalenka-Mirča75.Dnes jsem dělala Mirčino hovězí se zázvorem a tvoje přílohové halušky..a otázka byla, jestli je to opět od čs tandemu...bylo!
8. 3. 2010 21:51
Magdalenko, to je svatá pravda - moje babička to taky říkala a proto se u ná polévky vždycky jedly a i dnes vařím polévku téměř denně, protože já jsem vyloženě polévková a naštěstí i manžel a děti taky. A Tobě posílám +9
8. 3. 2010 21:48
Manželova babka (a potom aj on to vravel našim deťom) vravela: polievka je grunt, ostatné je špunt...
8. 3. 2010 21:38
Magdipolévky jsou základ všehos luštěninami úspěchu je zaručeno8.bodu uděleno
8. 3. 2010 21:38
Lucka, nepreháňaj!!! Neviem, či sa mám smiať, alebo tešiť, som v rozpakoch a oblieva ma rumenec...
8. 3. 2010 21:22
Magdalenka-polévková bohyně TOPreceptů
8. 3. 2010 21:19
No,nebudu pozadu, magdalenka má skvělé polévky!!
8. 3. 2010 20:50
Tak tu musím vyzkoušet Za 3
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 11 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 12 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 13 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 19 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 1 hodinou
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 9 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 10 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 10 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 10 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 10 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 10 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 11 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 11 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií aneb Jak jsem měnila pojišťovnu kvůli příspěvkům a co se vlastně pro celiaky nabízí
Poradíme, jak snadno vyrobit domácí zmrzlinu bez zmrzlinovače. Stačí několik málo ingrediencí a správný postup
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Další recepty
Tématické fráze: fazolačka slovenska fazolacka s nudlemi chalupářská polévka fazolačka s nudlemi recept na fazole s vajcem fazolačka zimní recepty polévka fazolačka
Suroviny: fazole, cibule, kosti vepřové, sůl, mouka polohrubá, smetana zakysaná, vejce, bobkový list, voda, ocet, cibule červená
Zimní fazolačka s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A68B
17 názorů