Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zajíc "Provence"

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 1560 min Doba přípravy: 1440 min Doba tepelné úpravy: 120 min

1560 min (1440 min příprava + 120 min tepelná úprava)

11. 3. 2010 14:17

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie257 kJ / 61 kcal
Bílkoviny2,40 g
Tuky0,16 g
Vláknina5,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

S rýží, bramborem, kroketky, cokoliv. Opravdové jídlo pro fajnšmekry! Kdo nerad zajíce jde to aj z králíka, dobré je prošpikovat masínko slaninou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

4. 3. 2015 21:22

Vidím,že ten zajíc není odblaněný a ani vyříznutý váček s tím tukem v koleně,který dost jídlo nepříjemně ovoní,je to záměr? :-?

socatko socatko

11. 3. 2010 19:28

Konecne recept na zajice!! Super, mam jich spoustu a nevim, jak s nimi! Radulko, dekuji a holky, prece se nerozhadate. Radulka sem vlozila svobodne svuj recept a dala mu sve vlastni jmeno. Ostatni mohli na chyby upozornit, ale nechat to na Radulce, jestli recept prejmenuje. Na druhou stranu Radulko, i kritika je krasna, necerti se hned..Radeji sem davejte ty vase uzasne recepty a bude to! Zadne hadani a certeni se!! :-K Jinak davam bodik a ukladam! ;-)

cardanka

11. 3. 2010 17:48

Radulko:-Kzajíc no to je super :-p dobrota:yes:fotopostup na jedničku;-)posílám Ti i kytičku:-K. 9.tého bodíka jsem již dala a do oblíbených uložila;-):-K

misza misza

11. 3. 2010 16:26

Zajíce bych si dala:-p Vypadá moc hezky;-)

thomassinno thomassinno

11. 3. 2010 16:20

Opravdu bych chtěl mít starosti některých uživatelek ... nebudu jmenovat, dotyčná ví, o kom je řeč :-) Zde pod receptem má být pouze diskuze týkající se samotného receptu a je myslím na samotném uživateli, jak si jej nazve ... toť vše.
Dávám bodík za nápaditost a jednoduchost, hezký receptík :-K :yes: +7

verunka

11. 3. 2010 15:54

jinak radulko recepty máš super tak se nenech rozhodit:-);-):yes:

variel variel

11. 3. 2010 15:52

Vypadá to skvěle:-)Bod:-) Jj, někteří prostě furt na něčem hledají chyby:-)) Tady jsme kvůli vaření:-):-D

verunka

11. 3. 2010 15:48

vy dvě jste taky chytrý jak rádia běžte si poučovat děti ve škole jestli jste učitelky a starejte se radši o sebe tady nikdo nestojí o to aby jste ho poučovaly vy.....!!!!spoustě lidem už tu lezete na nervy těma trapnýma komentářema! Každej si tu napíše recept jakej chce a nemusíte hned trapně hledat chyby..přečtu a jedu dál neřešim né.jestli se chcete dohadovat tak někde jinde!!!:-S:-S:no::-//

k.radulka k.radulka

11. 3. 2010 15:11

Ještě jednou tu píšu ten recept má název "provanc" z mého osobního důvodu. Napsala jsem text do uvozovek a s malím písmenem. Tudíš to nelze brát jako hrubku.Pokud má někdo rád češtinu tak ji má rád i s různými upravami, fonetizací a počešťováním, proto je čeština krásná!

Dana61

11. 3. 2010 15:01

Milá děvčata, tak to tu ještě nebylo!!!
Radulko, recept je skvělý a to je důležité.:yes: Nenech si znechutit den někým, kdo se třeba špatně vyspal:-D Jsem ze severu, dnes po dlouhé době svítí sluníčko a já nakládám zajíce podle tvého receptu a je mi opravdu jedno jak se skutečně jmenuje tento recept a tak jsem se zeptala i toho zajíce a jemu je to také fuk. Nenech nás ostatní bez tvých receptů a přeji mnoho krásný dnů plných vařících a pečících vůní:-)):-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 3. 2010 14:59

Spagi, prosím tě, oprav si tu chybu ve větě!!

spagetka spagetka

11. 3. 2010 14:58

Já se Janě R. omlouvám, že miluju svou mateřštinu a zbytek ve vzkazu. To fakt pod ta výborný recept nepatří:-/

michsamant michsamant

11. 3. 2010 14:58

:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 3. 2010 14:56

Už mi tady opravdu chybí jen paní Di z cz. receptů. :-((

Lola

11. 3. 2010 14:55

Děvčata tady se tak často dohadujete,nechte toho.Myslím,když někdo napíše něco s chybou je to jeho ostuda a nemusí kvůli tomu opouštět diskuze.Ty chyby opravdu někdy bijí do očí.Jinak víc jak vaše recepty je lepší počteníčko ty vaše hádky.Nic ve zlém.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zajic recepty recept na zajíce zajíc recept recepty na zajíce recepty ze zajíce recept zajic zajíc na česneku odblanění zajíce recepty ze zajice zajic recept ze zajíce zajíc provance recepty zajíc zajic na pepři stehýnko že zajice co ze zajíce recept na zajic jak správně prošpikovat králíka zajic stary recept zajíc na smetaně v pomalém v pomalém hrnci

Suroviny: maso zaječí, česnek, olej olivový, koření provensálské, sůl, pepř čtyř barev

TopRecepty.cz

Zajíc "Provence"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EqGK