Špaldový kváskový chléb
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 617 kJ / 3 015 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,59 g |
Tuky | 45,22 g |
Vláknina | 54,37 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 6,77 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 512,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Díky kombinaci kvásku a kvasnic kyne dobře i bez cukru.
Nemáme-li k dispozici žitný kvásek, lze jej nahradit polovinou množství vody a polovinou celozrnné žitné či jiné mouky, kvasnic pak raději 12 až 14 g (žitná mouka kyne hůře než pšeničná).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 7. 2012 22:16
13. 7. 2012 17:27
13. 7. 2012 17:13
14. 3. 2010 18:01
14. 3. 2010 11:58
14. 3. 2010 11:46
14. 3. 2010 11:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 8 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 8 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 10 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 13 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 14 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 47 minutami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 1 hodinou
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 1 hodinou
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 1 hodinou
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 1 hodinou
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 2 hodinami
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 2 hodinami
Celerové hranolky z trouby
Tynushka12 uvařila před 7 hodinami
Brokolicovo-sýrové kuličky
Happy.mom uvařila před 7 hodinami
Vepřová kolena pečená
Mazlik123 uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nejčastější chyby při zpracování špenátu: Jak ho uvařit, abychom si na něm opravdu pochutnali
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Další recepty
Tématické fráze: chleba ze špaldové mouky domaci chleba ze spaldove mouky chléb ze špaldové mouky spaldovy chleb z domaci pekarny domácí chléb ze špaldové mouky kvásek ze špaldové mouky špaldový kvásek recept na chleba ze špaldové mouky domácí špaldový chleba kváskový chléb z domácí pekárny domácí spaldovy chleb špaldový chleba z domácí pekárny špaldový chléb domácí kváskový chleba z domácí pekárny špaldový chléb z pekárny chléb ze špaldové mouky recept špaldový chléb domácí pekárna recept na chleb ze špaldové mouky špaldový chléb z domácí pekárny recepty chleba ze špaldové mouky v pekárně
Suroviny: kvas žitný, podmáslí, mouka špaldová hrubá, mouka hladká, kvasnice, olej, kmín celý, otruby, sůl, vločky ovesné, semínka slunečnicová
Špaldový kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/57VZ
7 názorů