Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Oprava sraženého krému

Milé hospodyňky, povedlo se vám zdrcnout krém? Nezoufejte, nemusíte ho vyhazovat, ani připravovat nový. S naším malým trikem vám ukážeme, že náprava je rychlá a nijak složitá. Váš krém tak zůstane i po malé nehodě naprosto perfektní.

Hodnocení receptu je 4,9 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

14. 3. 2010 21:19

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas (moderátorka)

15. 12. 2023 18:37

Tímto způsobem jsem ještě sražený krém nezachraňovala, spíše ho lehce zahřeju. Nestává se mně to často, ale stalo se už. Je dobré znát i tento způsob. V minulosti jsem ale malinko 100% tuku přidávala z toho důvodu, že krém byl pak pevnější.

martyh.11

15. 12. 2023 17:21

Tak toto jsem opravdu nečekal,zdrcnul se mi Pařížský krém, po použití této vaší vychytávky je opět krásně našlehaný a jemný 👍👍👍👍👍👍

Majklsonek

12. 1. 2023 11:46

Stačí krém malinko nahřát a vyšlehat a nemusí se přidávat žádný tuk....

Gabriela99

19. 12. 2021 11:44

Děkuji moc, funguje skvěle a rychle :-). Přesto, že jsem dodržela postup (pokojová teplota vyšlehaneho masla, pomalu zaslehavat vychladlý pudink, který jsem do vychladnutí stále vymíchávala, aby se neudělal škraloup a byl krásné hladký),tak se krém zdrcl. Jsem přesvědčena, že to je máslem. Koupit opravdu kvalitní je dneska kumšt. Už jsem byla vzteklá, že krém vyhodím a je to naposledy, co dělám krémové cukroví. Našla jsem vaši radu, neměla doma ztužený tuk. Po přečtení komentářů jsem celou mísu se sraženým krémem dala nad páru (dělala jsem předtím čokoládovou polevu ve vodní lázni)a šlehala. Během chvilky se krém spojil a je krásně hladký. Dala jsem ven chladit a vypadá, že cukroví je zachraneno:-D. Moc moc děkuji, zdržení cca 2 minuty :-D

Brigit.ka

17. 3. 2021 19:08

Se ztuzenym tukem vyzkouseno u klasickeho masloveho kremu a funguje:yes:. Stejne poslouzi i platek rozpusteneho masla. Zaslehala jsem rozpustene teple maslo do srazeneho tvarohovo masloveho kremu ( proc? :-O...ve spechu jsem totiz smichala tvaroh z lednice s maslem pokojove teploty :-( ) a vysledkem byl hladky a nadychany krem.:yes:-D

Ejinka Ejinka

26. 3. 2020 19:09

Úžasné, děkuji, zachránili jste mi dort ????????❤️

casino casino

25. 7. 2018 14:59

Ivet B:
No a četla jste komentáře?:-)
Já ne, :-D ale obvykle stačí krém nahřát (ale nééé až tak, že se máslo /tuk/ roztaví) a znovu šlehat :-)
(v rcp uvedený způsob odzkoušený nemám)

Ivet B Ivet B

25. 7. 2018 14:23

Prosím o radu,nejsem pečící typ,ale rozhodla jsem se upéct dort.Měla jsem do krému přidat změklé máslo,to jsem udělala a to máslo se v krému zdrclo a udělalo hrudky-kousky a je to pěkný hnus!;-( Jde to nějak napravit?Mám tam tři mascarpone a další,tudiz dost peněz v tom je. :-( a je mi z toho smutno.
Děkuji za radu.

Silvi

23. 6. 2018 16:43

Děkuji za záchranu, nevěřila jsem, je to tak jednoduché :-D:-K

Olinka5555

12. 11. 2017 01:36

Také se mi čas od času srazí krém, přítel se někde dočetl, že je to teplotou másla, pokud klesne pod určitou teplotu - nepamatuji se jakou, tak se srazí, takže když se mi to stane, tak dám misku s krémem do vodní lázně s teplou vodou a šlehačem šlehám a krém je pak krásně hladký.

Sarka Skodova

20. 10. 2017 12:35

Dekuju za radu taky se mi srazil krem a parada skoda ze jsem to nevedela jeden jsem uz vyhodila.Tak jeste jednou dekuju????????????

Dana

13. 5. 2017 14:04

Děkuji, poprvé po 20letech se mi srazil barvený krém a opravdu to pomohlo.:yes:

Lada

11. 2. 2017 14:52

Super, pomohlo. :)

Zuzana hubalkova

18. 12. 2016 12:37

Tisicere diky! V ramci uspor jsem na kremy koupila maslo z tesca (tesco value)... Maslo nejde temer vyslehat a kdyz jsem do nej pridala (jako stokrat predtim) vychlazeny pudink, tak se to okamzite srazilo. Mela jsem temer slzy v ocich. Casovy pres. Rozpustila jsem kousek omegy v mikrovlnce a po lzicich pridavala... Je to zazrak. Na tesco se priste vyprdnu ale vasi radu budu predavat dal.

Hana

8. 10. 2016 22:55

Dnes jsem využila rady "jak na sražený krém" a musím vysmeknout velkou pochvalu a poděkování...krém jsem zachránila a tím i samotný moučník. Opravdu to funguje :-)

1 2 3 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zdrcnutý krém sražený pudinkový krém jak na zdrclý krém sražený tvarohový krém co se sraženým krémem co dělat když se srazí šlehačka sražena šlehačka co dělat se sraženým krémem sražený pudinkovo máslový krém zdrclý krem jak zachránit zdrcly krem sražená pařížská šlehačka sražený pařížský krém zdrcnutý máslový krem sražený krém do dortu zdrcnutá šlehačka jak napravit sraženou šlehačku zdrclý máslový krém hrudky v krému jak opravit zdrclý krém

Suroviny: tuk ztužený

TopRecepty.cz

Oprava sraženého krému

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w07g