Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brutzel-Svejk panenka

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

17. 3. 2010 22:07

Suroviny

Porce: dost pro 2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 435 kJ / 2 972 kcal
Bílkoviny187,06 g
Tuky137,10 g
Vláknina19,25 g
Cholesterol 498 mg
Sodík 1,33 g
Sůl3,24 g
Sacharidy237,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Jsou to velmi jednoduche spagetti a s dobrym Parmesanem vynikajici chuti. O PANENCE radsi neluvim.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

HankaPu HankaPu

19. 3. 2010 15:58

Takovýhle digitální teploměr má v nabídce Lídl od 25.3. za 149,-Kč.:-)

Brutzel-Svejk

18. 3. 2010 09:54

Nejlepe by bylo objednat naraz vice uz kvuli postovnemu. Podivej se i v cesku urcite je tam neco podobneho ke koupi. Nejlepe jako tento bezdratovy. Prenos signalu do 30m.Pouzivam ho velmi casto pri grilovani vetsich kusu masa. V tomto pripade mam vzdy prehled a muzu se venovat hostum.

www.reichelt.de/index.html?;ACTION=3;LA=444;GROUP=X36;GROUPID=3853;ARTICLE=80720;START=0;SORT=artnr;OFFSET=16;SID=28o4uvXKwQARwAABjmbII09217651ba0e01f3bdec99467a54fdbd

Lusinda79

18. 3. 2010 09:43

Svejku, můžeš prosím dát na ten teploměr nějaký odkaz?Díky:-K

Brutzel-Svejk

18. 3. 2010 09:38

Eliza tento takzvany dokonaly teplomer stoji jen 13 Euro a je podle meho mineni vynikajicim ´pomocnikem prave u zacatecnika. Timto zpusobem nepokazi, zadny kousek draheho masa.
Lusinda zkus tento zpusob nalozeni masa pred upravou a budes prekvapena vysledkem.

Lusinda79

18. 3. 2010 08:37

Souhlas, maso a úprava chce zkušenost.Mě spíš překvapilo, že maso se solí před odležením.Já měla za to, že ta sůl z masa vytáhne šťávu.Nicméně úprava se špagetami vypadá výborně.

zizala zizala (moderátorka)

18. 3. 2010 08:32

Eli :-D:-D:yes: Souhlasím ;-)

Eliza Eliza

17. 3. 2010 23:24

Tak tyhlety rady - jako 50°, 75° a dokonce 82°C :-O;-)jsou mně osobně naprosto k ničemu... A troufám si říct, že i pro většinu čtenářů zde. I bez těchto údajů umím připravit vynikající pokrm z daných surovin, na základě zkušeností a citu. Na to si nemusím pořizovat dokonalý teploměr, ledaže bych s ním ráda exhibovala... Ale na to mě neužije...;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: svejk recept recept na švejka recept švejk dort švejk recepty švejk sváteční úprava masa teploměr na maso recepty teploměr pro panenky veprovy svejk úprava masa panenka maso švejk švejk, recepty švejk - recept panenka maso švejk z vepřového masa recept podle švejka švejk dort doba pečení panenky pravá panenka maso svejk z veproveho

Suroviny: panenka vepřová, pepř, sůl, olej olivový, těstoviny špagety, parmazán, máslo, bazalka čerstvá

TopRecepty.cz

Brutzel-Svejk panenka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x6jz