Slunečnicový chleba s kulérem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 679 kJ / 2 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,45 g |
Tuky | 34,54 g |
Vláknina | 28,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 422,09 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Kulér je typ potravinářského barviva (karamel) - http://www.kuler.cz/kuler/index.html
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 3. 2010 10:09
18. 3. 2010 19:45
18. 3. 2010 15:21
18. 3. 2010 13:51
18. 3. 2010 13:38
18. 3. 2010 12:32
18. 3. 2010 12:27
Podobného barvícího efektu lze docílit též melasou http://www.krasa-zdravi.com/index.php/potravni-dop... - zde je třtinová, ale dá se sehnat mnohem levnější řepná, která ovšem už nemá takové léčebné účinky. Melasu do chleba občas přidám i místo cukru, momentálně ji ale nemám.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Medové máslo
marekbertha uvařil před 28 sekundami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 42 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 49 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 54 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 59 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: kulér recept kulér slunečnicový chleba barvivo kulér barvení chleba slunečnicový chléb recept na kulér barvivo do chleba slunečnicový chléb z pekárny slunečnicový chléba z domácí pekárny slunecnicovy chleba s kvaskem co je kuler recepty kuler vaření kuléru hořká chuť chleba jak se dělá kulér potravinářský kuler kulér příprava domácí pekárna slunečnicový chleba kulér pecivo bez drozdi a kvasku
Suroviny: voda, sůl, cukr, olej olivový, semínka slunečnicová, brambory, mouka celozrnná žitná jemná, mouka hladká, droždí, potravinářské barvivo
Slunečnicový chleba s kulérem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GRKr
7 názorů